۲ خبرنگار ایرنای اصفهان در جشنواره «قاصد آب» حائز رُتبه‌های برتر شدند

اصفهان - ایرنا - نخستین دوره جشنواره مطبوعاتی «قاصد آب» استان اصفهان همزمان با ۱۳ اسفند(روز ملی آب)، با کسب ۲ مقام برتر خبرنگاران خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) این استان به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا حکیمیان و فاطمه زمانی دارانی خبرنگاران این رسانه به ترتیب در بخش گزارش‌نویسی با گزارشی با عنوان "تامین آب ۳۴ هزار روستانشین اصفهان در طرح جهاد آبرسانی دولت سیزدهم" و خبر با عنوان "کنترل ریزگردهای سمی در هوای اصفهان نیازمند جریان دائمی زاینده‌رود است" ۲ رتبه سوم را بدست آوردند.

این جشنواره در محورهای احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، تغییر اقلیم، فرونشست، مدیریت یکپارچه حوضه زاینده‌رود، مدیریت مصرف آب در کشاورزی، صنعت و نقش پساب در صنعت و محیط زیست شهری، فرهنگ‌سازی رفتار در مدیریت مصرف آب شُرب، تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب، جهاد آبرسانی در روستاها، توزیع عادلانه آب، آب خاکستری، بازچرخانی آب، سازگاری با کم‌آبی، ارزش آب، سواد آبی و مسوولیت اجتماعی رسانه‌ها در مساله آب به همت شرکت آب و فاضلاب استان و شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به میزبانی آبفای این دیار برگزار شد.

۲ خبرنگار ایرنای اصفهان در جشنواره «قاصد آب» حائز رُتبه‌های برتر شدند

سخنگو و مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان، روز شنبه در مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: ۱۵۵ اثر در قالب‌ مقاله، سرمقاله و یادداشت، عکس (تک فریم، مجموعه عکس، فتو مونتاژ)، خبر، گزارش، مصاحبه، تیتر، طنز مکتوب(نظم و نثر) و کاریکاتور منتشر شده در سال‌جاری به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود که ۱۳۱ اثر آن به مرحله نهایی داوری راه یافت و در نهایت نیز ۲۱ اثر حائز رُتبه‌های برتر شد.

مجید مختاری افزود: انعکاس اهمیت هرچه بیشتر آب و ضرورت حفظ آن در بخش‌های مختلف، خلق آثار فاخر در نهادینه سازی مصرف صحیح آب، راهکارهای جلوگیری از بحران‌های مرتبط با آب و توجه به مباحث مرتبط با زاینده‌رود از جمله اهداف برگزاری این رویداد بوده است.

به گزارش ایرنا، اصفهان وضعیت آبی نابسامان و کم‌سابقه‌ای را در نیم‌قرن اخیر سپری می‌کند بطوریکه رودخانه زاینده‌رود در ۲ دهه اخیر از سد "چم آسمان" در شهرستان لنجان واقع در غرب استان تا تالاب گاوخونی بدفعات خشکانده و از مهر سال ۹۹ تاکنون نیز، این موضوع بازهم تکرار می‌شود.

زاینده‌رود به طول افزون بر ۴۵۰ کیلومتر، بزرگترین رودخانه منطقه مرکزی ایران محسوب می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha