جوانان باید هنر و میراث گذشتگان را با ابتکار و خلاقیت احیا کنند

تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه آثار و هنرهای ارزشمند زیادی از بزرگان و گذشتگان به یادگار مانده است، گفت: جوانان باید آثار، هنر و میراث گذشتگان را با استعداد، با خلاقیت و نوآوری های خود احیا و زنده کنند.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، عابدین خرم شامگاه جمعه در مراسم اختتامیه بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت در مرکز آموزش فنی حرفه ای شماره۳ تبریز افزود: با وجود اینکه به گذشته افتخار می کنیم اما گذشته وقتی می تواند به آیندگان درس باشد که نگذارند که در زمان خودش باقی بماند بلکه باید در زمان کنونی نیز جاری و ساری باشد.

وی با اشاره به برگزاری این دوره از مسابقات در ۶ رشته مهارتی در تبریز، اظهار کرد: این رشته ها جزو هنرهای ایرانیان است و هنری که به عنوان میراث فرهنگی در کشور ما در طول سالیان سال برای دیگران و سایر کشورها از این سرزمین ارسال شده است.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بزرگان این حوزه با دست های خود آفرینش هایی به وجود آورده اند که در زمان کنونی هر گردشگر و توریستی به سفر به این سرزمین و مشاهده این آثار و آفرینش ها، هنر آنان و میراث گذشتگان را تحسین می کنند.

خرم، با بیان اینکه تبریز مرکز هنرها و میراث گذشتگان است، ادامه داد: خیلی از این هنرها به نقاط مختلف کشور انتقال و در آن ها توسعه یافته است به طوری که اصفهان، تبریز و اردبیل از لحاظ معماری در حوزه های مختلف مشترکات زیاد و خوبی با هم دارند.

وی یادآور شد: این دوره از مسابقات از ویژگی های مختلفی برخوردار است و حضور جوانان زیر ۲۱ سال در آن از مهمترین بخش ها و ویژگی های این دوره است زیرا هر جا جوان باشد در آنجا بالندگی، پویایی، عشق و علاقه نمود پیدا می کند.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه جوان یعنی چالاکی، چابکی، حرکت و تحرک و منبع انرژی متراکم، گفت: همه پیشرفت ها، رشد و ترقی هر کشوری به جوانان آن بستگی دارد زیرا جوان راه های بن بست را می گشاید و از آن عبور می کند.

خرم، با اشاره به اینکه در طول انقلاب در این کشور هر جا پیشرفت بزرگ وجود داشته است جای پای جوانان در آنجا مشهود است، افزود: جوانان ایران همواره یک پای المپیادهای مختلف بین المللی بوده و هوش آنان زبانزد عام و خاص است.

وی اظهار کرد: ویژگی بعدی این دوره از مسابقات ترکیب مهارت با دانش است و هر کشوری که دچار مشکل اشتغال و بیکاری دارد، در آنجا مهارت وجود ندارد یا مهارت آموزی ضعیف است.

خرم، ادامه داد: مهارت همراه با دانش پایه و فناورپایه می تواند اشتغال ایجاد و بیکاری را رفع کند و فناوری هایی که می تواند مهارت های را چنان به اوج برساند که انسان و جامعه محیرالعقول پیشرفت کند.

۱۵۰ نخبه مهارتی از ۲۶ استان کشور در بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت فنی حرفه ای شرکت کردند

مدیرکل فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت به مدت یک هفته در این شهر برای راهیابی نفرات برتر به مسابقات جهانی لیون فرانسه برگزار شد.

علی مشایخی، با بیان اینکه در این دوره ۱۵۰ نفر از نخبگان مهارتی ۲۶ استان حضور داشتند، افزود: این دوره در رشته های مرتبط با صنایع استان شامل طلا و جواهرسازی، تراش سی ان سی، فرز سی ان سی، کاشی کاری دیوار و کف، آجر چینی و تهویه و تبرید برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه نخبگان مهارتی شرکت کننده در این دوره زیر ۲۱ سال بودند، اظهار کرد: تبریز پس از ۱۸ سال میزبان المپیاد مهارت دوره بیستم به نام شهید اجاقی شد و هدف این دوره شناسایی، استعدادسنجی و استعدادیابی نخبگان مهارتی بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha