به گزارش خبرنگار ایرنا ، حمیدرضا خان محمدی پنج شنبه در آیین بهره برداری از مجتمع آموزشی فرهنگی حیات طیبه برکت سردار سلیمانی در ساری افزود: بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) توانستند در زمینه ساخت مدرسه بسیار یاری گر سازمان نوسازی مدارس باشند که در رویکرد نوین همکاری ها ساخت فضاهای آموزشی بزرگ در شهرهایی که مهاجر پذیر هستند می تواند گام موثر در اجرایی کردن سند تحول آموزش و پرورش باشد.
وی ادامه داد: امسال با توجه به حضور مهاجران افغان در کشور به تامین هفت هزار کلاس درس برای آن ها نیاز است.
رییس سازمان نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس گفت: بنیاد برکت با رویکرد جهادی خود توانسته است توجه رهبر معظم انقلاب به مدرسه سازی را عرضه و به نمایش بگذارد.
خان محمدی با بیان اینکه در سند تحول که راهبردی ترین سند در آموزش است به مدارس حیات طیبه اشاره شده است، تاکید کرد: در نسل بعدی مدارس حیات طیبه بحث این است که این مدارس به کانون تربیت و پیشرفت محله مبدل شود زیرا که فرهیختگان مدارس حضور دارند و این باعث رشد خواهد شد.
وی ادامه داد: امروز مدرسه حیات طیبه در ساری به بهره برداری رسید که ستاد اجرایی و بنیاد برکت تاکنون ۲ هزار مدرسه در کشور ساخته است.
مجتمع آموزشی فرهنگی حیات طیبه برکت سردار سلیمانی امروز پنجشنبه با حضور استاندار مازندران، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و معاون وزیر آموزش و پرورش در ساری افتتاح شد.
مجتمع آموزشی فرهنگی حیات طیبه ساری با ظرفیت پذیرش ۷۲۰ دانشآموز دارای ۲۴ کلاس درس در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم است که فضاهایی همچون سالن آمفیتئاتر، سالن ورزشی، کتابخانه، کارگاههای آموزشی، زمین چمن مصنوعی و سایر فضاهای مورد نیاز تحصیلی در آن ساخته شده است.
برای ساخت این این طرح اعتباری افزون بر ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شد که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بخش قابل توجهی از منابع مالی آن را تامین کرد.
این طرح که با مشارکت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران و بنیاد برکت با زیربنای مجموع ۱۰ هزار متر مربع اجرا شده، ۲ هزارمین مدرسه برکت کشور محسوب میشود و یکی از طرح های نمونه کشور بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به شمار میآید.
نظر شما