به گزارش خبرنگار ابرنا، سمیه اسمعیلی روز چهارشنبه در هفتمین کنگره بینالمللی شعر ایثار افزود: بیتردید ادبیات هر ملتی تجلی اعتقادات دینی، فرهنگی و مذهبی آن ملت محسوب میشود و آیینه تمام نمای ادب و فرهنگ آن ملت است.
این مسوول گفت: آثار ادبی شاعران و نویسندگان بعد از انقلاب به ویژه دوران دفاع مقدس، جلوههای بینظیر رشادت و شجاعت جوانان این مرزوبوم را متجلی ساخت به طوری که ادبیات و آموزههای تربیتی آنان در تاریخ و تمدن ایرانیان ثبت شده و به همگان و آیندگان منتقل خواهد شد.
اسمعیلی تصریح کرد: دیار مینودری قزوین زادگاه شهدای بزرگی همچون شهیدان رجایی، بابایی، لشگری و ابوترابی و بزرگان و مشاهیری همچون علامه رفیعی، عبدالجلیل قزوینی، حمدالله مستوفی، عبیدزاکانی، دهخدا و عارف قزوینی بوده که در طول تاریخ جهان اسلام همواره از خدمات آنها بهره برده و از آنها نامهای نیکی برجای مانده است به همین دلیل برپایی این کنگره در این شهر، اتفاق مبارکی بود که رقم خورد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین افزود: در همین راستا مفتخر بودیم که در گام دوم انقلاب حوزه ایثار و شهادت میزبان برگزاری هفتمین کنگره بینالمللی شعر ایثار باشیم و با زبان شعر توانمندیهای جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی را در عرصههای مختلف به رخ جهانیان بکشانیم.
اسمعیلی خاطرنشان کرد: فراخوان این کنگره از اول دی ماه با دعوت از فرهیختگان فارسیزبان و همچنین شاعران گرانقدر متعهد به ارزشهای الهی و انسانی در زبانهای عربی، اردو و انگلیسی آغاز و آثار شاعران خوش ذوق و علاقمند تا پانزدهم بهمن ماه جمعآوری شد.
این مسوول ادامه داد: یک هزار و ۲۳۶ اثر از شاعران داخلی و همچنین آثاری از شاعران خارجی از کشورهای لبنان، عراق، سوریه، هندوستان، تاجیکستان، یمن، پاکستان و افغانستان به دبیرخانه کنگره ارسال شد که در آیین اختتامیه از برگزیدگان تجلیل خواهد شد.
وی یادآور شد: همچنین در حاشیه این کنگره برنامههای جانبی فاخر و موثر ترویجی، عصر شعر دانشجویی با حضور دانشجویان و شاعران، یادواره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، شب شعر «خاتم سلیمانی ۲»، مراسم تجلیل از مادران و همسران شهدا، محفل شعر شاعران با حضور شعرای بینالمللی و ملی، محفل شعر دانشآموزی و فرهنگی با مشارکت فعال آموزش و پرورش و کانون پرورش فرهنگی، محفل شعر بانوانبرپا شد.
نظر شما