به گزارش خبرنگار ایرنا دبیر علمی ششمین همایش ملی مدیریت شبکههای آبیاری و زهکشی در آیین آغاز به کار این همایش علمی گفت: ۲۵۱ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این تعداد ۱۱۸ مقاله برای طرح در همایش مورد پذیرش قرار گرفت.
دکتر محمد الباجی افزود: ۶۹ نفر از محققان و استادان دانشگاه، مراکز تحقیقاتی ، کشاورزی، سازمانها و شرکتهای فعال در حوزه آبیاری و زهکشی در داوری مقالات ارسالی مشارکت داشتند.
به گفته وی ۳۰ مقاله برتر همایش در سه مجله علمی مجله مهندس علوم آب و آبیاری دانشگاه شهید چمران اهواز، فصلنامه مدیریت و کاربردهای آبهای نامتعارف و مجله پژوهشهای نوین در مهندسی آب به چاپ خواهد رسید.
دبیر علمی ششمین همایش ملی مدیریت شبکههای آبیاری و زهکشی از برگزاری این همایش در سطح بینالمللی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت، با رایزنیهای انجام شده هفتمین همایش با محور آبیاری و زهکشی در اراضی خشک و نیمه خشک با مشارکت کشورهای همسایه برگزار خواهد شد.
الباجی تاکید کرد: با توجه به خشکسالیهای چند سال اخیر و کمبود آب آبیاری، بهرهبرداری پایدار از شبکههای آبیاری و زهکشی با تاکید بر ارتقای بهرهوری مصرف آب، مهمترین محور همایش است.
وی گفت: یک تور علمی گردشگری نیز روز پنجشنبه ۱۱ اسفند برای بازدید از شبکههای آبیاری و زهکشی و سد مخزنی دز در شمال خوزستان با حضور شرکت کنندگان در این همایش برگزار خواهد شد.
به گزارش ایرنا ششمین همایش ملی مدیریت شبکههای آبیاری و زهکشی با محورهای مطالعات و طراحی شبکههای آبیاری و زهکشی، اثرات محیطزیستی شبکههای آبیاری و زهکشی، ارتقاء بهرهوری مصرف آب در شبکههای آبیاری و زهکشی، مدیریت و بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی و مباحث نوین در شبکههای آبیاری و زهکشی،از ۹ تا ۱۱ اسفندماه در دانشگاه شهید چمران اهواز برپا خواهد بود.
دشت خوزستان با ۱.۲میلیون هکتار سطح زیرکشت، دارای بزرگترین و گستردهترین شبکههای آبیاری و زهکشی در کشور است.
سالانه حدود ۱۷.۵میلیون تُن محصولات کشاورزی و باغی ، دامی ، فرآورده های لبنی و عسل و شیلات در خوزستان تولید میشود که معادل ۱۴درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور است.
سیلاب و خشکسالی ۲ چالش اصلی بخش کشاورزی و آبیاری در خوزستان است.
نظر شما