۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴
کد خبرنگار: 2660
کد خبر: 85043600
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بهره‌برداری پایدار محور ششمین همایش ملی آبیاری و زهکشی اهواز

اهواز - ایرنا - ششمین همایش ملی آبیاری و زهکشی با محوریت ارتقای بهره‌وری مصرف آب روز سه‌شنبه در تالار دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا دبیر علمی ششمین همایش ملی مدیریت شبکه‌های آبیاری و زهکشی در آیین آغاز به کار این همایش علمی گفت: ۲۵۱ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این تعداد ۱۱۸ مقاله برای طرح در همایش مورد پذیرش قرار گرفت.

دکتر محمد الباجی افزود: ۶۹ نفر از محققان و استادان دانشگاه، مراکز تحقیقاتی ، کشاورزی، سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه آبیاری و زهکشی در داوری مقالات ارسالی مشارکت داشتند.

به گفته وی ۳۰ مقاله برتر همایش در سه مجله علمی مجله مهندس علوم آب و آبیاری دانشگاه شهید چمران اهواز، فصلنامه مدیریت و کاربردهای آب‌های نامتعارف و مجله پژوهش‌های نوین در مهندسی آب به چاپ خواهد رسید.

دبیر علمی ششمین همایش ملی مدیریت شبکه‌های آبیاری و زهکشی از برگزاری این همایش در سطح بین‌المللی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت، با رایزنی‌های انجام شده هفتمین همایش با محور آبیاری و زهکشی در اراضی خشک و نیمه خشک با مشارکت کشورهای همسایه برگزار خواهد شد.

الباجی تاکید کرد: با توجه به خشکسالی‌های چند سال اخیر و کمبود آب آبیاری، بهره‌برداری پایدار از شبکه‌های آبیاری و زهکشی با تاکید بر ارتقای بهره‌وری مصرف آب، مهمترین محور همایش است.

وی گفت: یک تور علمی گردشگری نیز روز پنجشنبه ۱۱ اسفند برای بازدید از شبکه‌های آبیاری و زهکشی و سد مخزنی دز در شمال خوزستان با حضور شرکت کنندگان در این همایش برگزار خواهد شد.

به گزارش ایرنا ششمین همایش ملی مدیریت شبکه‌های آبیاری و زهکشی با محورهای مطالعات و طراحی شبکه‌های آبیاری و زهکشی، اثرات محیط‌زیستی شبکه‌های آبیاری و زهکشی، ارتقاء بهره‌وری مصرف آب در شبکه‌های آبیاری و زهکشی، مدیریت و بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی و مباحث نوین در شبکه‌های آبیاری و زهکشی،از ۹ تا ۱۱ اسفندماه در دانشگاه شهید چمران اهواز برپا خواهد بود.

دشت خوزستان با ۱.۲میلیون هکتار سطح زیرکشت، دارای بزرگترین و گسترده‌ترین شبکه‌های آبیاری و زهکشی در کشور است.

سالانه حدود ۱۷.۵میلیون تُن محصولات کشاورزی و باغی ، دامی ، فرآورده های لبنی و عسل و شیلات در خوزستان تولید می‌شود که معادل ۱۴درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور است.

سیلاب و خشکسالی ۲ چالش اصلی بخش کشاورزی و آبیاری در خوزستان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha