آغاز عملیات اجرایی ساماندهی ورودی شهر، شروع ایمن سازی جاده ارتباطی لیکک به بهبهان،کلید خوردن طرح ساماندهی محل دفن پسماند زباله، تامین زمین برای احداث پایانه مسافربری،ساخت کانال های دفع آب های سطحی از دیگر اقدام های انجام شده دولت سیزدهم برای کمک به توسعه زیرساخت های زندگی شهروندان شهر ۲۷ هزار نفری لیکک است.
از آنجا که شهروندان این شهر همواره از کمبود امکانات گلایه داشته اند عزم دولت برای بهبود شرایط زندگی مردم گامی به سوی جلب رضایت آنان و پیشگیری از مهاجرت ساکنان این منطقه به شهرهای بزرگ است.
کارشناسان توسعه شهری کهگیلویه و بویراحمد اعتقاد دارند که ایجاد زیرساخت های رفاهی شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی به دلیل وجود جاذبه های گردشگری مهمی چون تنگ سولک، دریاچه برم الوان افزون بر رفاه شهروندان به رونق گردشگری در این شهرستان کمک می کند.
تلاش برای توسعه زیرساخت های شهری
یکی از مهمترین گلایه های مردم شهر لیکک آسفالت نامناسب خیابان و معابر، کمبود زیرساخت های جدول گذاری و کانال های دفع آب های سطحی است که دولت در این خصوص اقدام های خوبی انجام داده است.
شهردار شهر لیکک گفت:در مرحله نخست امسال ۶۰ هزار مترمربع آسفالت برای بهسازی معابر و خیابان های این شهر انجام شده است.
عباس مشیری افزود: این میزان آسفالت در مناطقی مانند خیابان های آزادی و صیاد شیرازی انجام گرفته است.
وی بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده قرار است تا پایان سال جاری ۵۰ هزار متر مربع آسفالت دیگر در این شهر انجام شود.
شهردار شهر لیکک در پاسخ به سوالی درباره ساماندهی کنده کاری های انجام شده از سوی دستگاه های اجرایی خدمات رسان تاکید کرد: ۶۰درصد از حفاری های انجام گرفته ترمیم شده و براساس تفاهم نامه ای که به تازگی با شرکت آب و فاضلاب شهرستان بهمئی امضا شده بقیه کنده کاری ها به زودی آسفالت خواهد شد.
سایر اقدام های توسعه زیرساخت های رفاهی
شهردار شهر لیکک تاکید کرد: آغاز عملیات اجرایی ساماندهی ورودی شهر لیکک، کلنگ زنی جاده سلامت و کمربند سبز،آغاز عملیات اجرایی ساخت۲ پارک محله ای و نصب المان های شهری به منظور زیباسازی سیمای شهری چشم انداز روشنی برای ادامه روند توسعه این شهر ترسیم کرده است .
مشیری همچنین از برنامه ریزی برای بهره برداری از پارک بانوان تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: افتتاح این پارک از مطالبات بر زمین مانده ای است که با تامین تجهیزات زمینه تحقق آن فراهم شده است.
وی بیان کرد: اجرا و نصب المان های شهر در میدان های کتاب و میدان اصلی از دیگر طرح های در دست ساخت این شهر است.
وی با اشاره به تجربه بارندگی های سیلابی در لیکک اظهار کرد: امسال همچنین ۶ هزار متر مربع جدول گذاری و ایجاد دو کانال دفع آب های سطحی برای رفاه ساکنان این شهر انجام گرفته است.
شهردار شهر لیکک تاکید کرد: تکمیل طرح نامگذاری معابر و کوچه های شهر لیکک به عنوان یکی از درخواست های شهروندان به منظور یافتن آسان آدرس مناطق مسکونی براساس یک تفاهم نامه با بخش خصوصی در دست اقدام است.
مشیری در خصوص برنامه های بهبود روشنایی خیابان های این شهر ابراز کرد:امسال فاز نخست طرح روشنایی خیابان رهبری انجام شده و مرحله دوم این طرح هم اکنون در دست ساخت است.
وی اضافه کرد: زمین مورد نیاز طرح احداث پایانه مسافربری تامین شده و امید می رود با احداث این ترمینال فضای بهتری برای حمل و نقل مسافر در شهر لیکک فراهم خواهد شد.
رفع نقاط حادثه خیز
فرماندار شهرستان بهمئی گفت:رفع نقاط حادثه خیز جاده ۱۰کیلومتری لیکک به بهبهان با طرح نصب حفاظ بتنی جدا کننده میانی از اقدام های مهمی است که باعث کاهش تلفات جانی و مالی سوانح رانندگی این مسیر می شود.
علی محمدی با بیان اینکه این طرح برای ارتقای ایمنی، رفع نقاط حادثه خیز و جلوگیری از وقوع سوانح جاده ای رخ به رخ در جاده لیکک - بهبهان اجرا میشود افزود: با اختصاص اعتبار جدید و رفع موانع، مشکلات و نواقص طرح محور چهار خطه لیکک در شهرستان بهمئی به بهبهان استان خوزستان در حال تکمیل شدن است.
محمدی با بیان اینکه جاده ارتباطی لیکک به بهبهان به عنوان یکی از پرترددترین جاده های ارتباطی شهرستان بهمئی محسوب می شود، اضافه کرد: این مسیر ارتباطی به علت وجود نقاط حادثه خیز متعدد با وقوع تصادف ها مشکلات زیادی را برای مردم شهرستان بهمئی و گردشگران ایجاد کرده است.
تکمیل بیمارستان لیکک
فرماندار شهرستان بهمئی تصریح کرد:تکمیل بیمارستان ۳۲ تخت خوابی شهر لیکک گام دیگری برای آسایش شهروندان با کاهش نیاز به مسافرت برای دریافت خدمات درمانی است.
وی اعتبار اولیه ساخت این مرکز درمانی را بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی بیان کرد.
محمدی ادامه داد: بیمارستان ۳۲ تخت خوابی شهر لیکک در زمینی به مساحت ۲۳ هزار مترمربع و با زیربنای چهار هزار مترمربع احداث شده است.
شتاب بخشی به آبرسانی به لیکک
دسترسی به آب آشامیدنی پایدار از مطالبات همیشگی مردم شهر لیکک بوده که دولت در تلاش است با شتاب بخشی به ساخت آن شرایط این نیاز ضروری را فراهم کند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح آبرسانی به لیکک و روستاهای اطراف از سد کوثر؛ از مهمترین پروژه های مصوب سفر نخست رئیس جمهور به استان ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
آرش مصلح افزود: شهرستان بهمئی با تنش آبی شدید مواجه است و پروژه آبرسانی به لیکک و روستاهای اطراف از سد کوثر در سال ۱۳۹۰ کلنگ زنی شد و تا قبل از سفر (ظرف مدت ۱۰ سال) پروژه تنها ۴٠ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
وی تاکید کرد: اکنون پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و ۲۷٠ میلیارد تومان تخصیص گرفته است.
مصلح ادامه داد: این پروژه آبرسانی به طول ۵۵ کیلومتر است و ۱۸ هزار مترمکعب مخزن ذخیره دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امسال ۲٠٠ میلیارد تومان برای ساخت پروژه آبرسانی لیکک هزینه شد.
وی گفت: سال ۱۴٠۲، آب تصفیه شده و سالم سد کوثر با پوشش ۸۵ هزار نفر به شهر لیکک و روستاهای اطراف می رسد.
تکمیل طرح آبرسانی از سد کوثر به شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی و روستاهای اطراف تنها پروژه تامین آب شرب است که سه میلیون متر مکعب برای صنعت نیز آب تامین میکند و با تکمیل این طرح آب ۳۰۰ واحد تولیدی تامین و از محل این واحدهای صنعتی در بخشهای مختلف سه هزار نفر اشتغالزایی می شود.
با بهرهبرداری کامل از این طرح بیش از ۹۰ درصد جمعیت شهرستان بهمئی از آب آشامیدنی پایدار و سالم بهره مند می شوند.
شهر لیکک مرکز شهرستان بَهمَئی در فاصله ۲۳۰ کیلومتری یاسوج مرکز استان واقع شده است.
نظر شما