رونمایی از اطلس سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی با ۹۷ لایه اطلاعاتی

بیرجند - ایرنا - اطلس سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی با ۹۷ لایه اطلاعاتی از دستگاه‌های اجرایی استان رونمایی شد تا در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا استاندار خراسان جنوبی روز شنبه در مراسم رونمایی از اطلس سرمایه‌گذاری در مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان گفت: لازم است اطلاعات و داده‌های این اطلس به صورت مستمر و براساس داده‌های جدید به‌روز رسانی شود.

جواد قناعت افزود: این داده‌ها باید به گونه ای باشد که موجب حضور سرمایه‌گذاران در استان شود تا زمینه شکوفایی اقتصادی و اشتغالزایی را رقم بزند.

وی بیان کرد: با تلاش مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و همراهی و حمایت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اطلس سرمایه‌گذاری استان زودتر از موعد مقرر آماده شد که جای تقدیر دارد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وجود کار تیمی در استان، آن را اقدامی ارزشمند دانست و افزود: قبل از این خلاء اطلس سرمایه‌گذاری در استان احساس می‌شد و در قالب کار تیمی و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی، خراسان جنوبی جزو نخستین استان‌هایی بوده که این اطلس را تهیه کرده است.

وی اظهار داشت: این اطلس یک کار تیمی است و چشم‌انداز کلی نسبت به وضع موجود می‌دهد که براساس آن می‌توانیم تحلیل کنیم و برداشت‌های منطقی و درست داشته باشیم همچنین راهکارها و راه‌حل‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری را انتخاب کنیم.

قناعت افزود: یکی دیگر از مزایای این اطلس سرمایه‌گذاری، جلوگیری از کار جزیره‌ای است و هرچه جلوتر می‌رویم دستگاه‌های اجرایی و مدیران از حالت بخشی‌نگری خارج شده و استانی و تیمی فکر می‌کنند که این نگاه جای تقدیر و تشکر دارد.

وی خاطرنشان کرد: این اطلس در حوزه سرمایه‌گذاری باید محور و اساس کار استان قرار گیرد و محور قرار دادن اطلاعات آن به عنوان موضوع و محور اصلی سرمایه‌گذاری به صورت جدی دنبال شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ضعف‌های احتمالی در تهیه اطلس گفت: در این خصوص در روند کار امکان تجدید نظر موضوعات و رفع ضعف‌ها وجود دارد.

ریل‌گذاری برای جذب سرمایه‌گذار در خراسان جنوبی

وی با بیان اینکه وقت‌های کارشناسی زیادی در استان برای تهیه اطلس سرمایه‌گذاری صرف شده است، تاکید کرد: باید تمام وقت خودمان را بگذاریم تا زمینه جذب سرمایه‌گذاران را در استان فراهم کنیم البته ریل‌گذاری به این سمت در استان انجام شده است.

قناعت گفت: امیدواریم از این پس هم سمت و سوی مدیران استان از نگاه‌های بخشی و جزیره‌ای خارج شود و به صورت یکپارچه و هماهنگ در راستای توسعه استان تلاش کنند.

وی اظهار داشت: ریل‌گذاری باید به سمت ریل‌گذاری منطقی، علمی و سیستمی باشد که احساس این نوع نگاه‌ها در استان جای خرسندی و خوشحالی دارد.

استاندار خراسان جنوبی افزود: همچنان که خراسان جنوبی در تهیه اطلس سرمایه‌گذاری پیشتاز است باید در روند به‌روز رسانی و اجرای آن نیز پیشرو باشد تا شاهد جذب سرمایه‌گذار در استان باشیم، در شهرستان‌ها هم همین روند باید دنبال شود و سرمایه‌گذاری براساس داده‌ها و اطلاعات این اطلس انجام شود.

اطلس سرمایه‌گذاری مرجع باشد

وی با بیان اینکه باید طراحی‌ها به سمتی باشد که این اطلس به عنوان مرجع سرمایه‌گذاران قرار گیرد گفت: خراسان جنوبی دارای ذخایر معدنی، صنعتی، کشاورزی، گردشگری، مرزی و فناوری بی‌نظیر است که تاکنون از این ظرفیت‌ها نتوانستیم به نحو احسن و شایسته استفاده کنیم.

قناعت خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم با حاکم بودن فضای کار، تلاش و خدمت به مردم بهترین فرصت است که این ظرفیت‌های مغفول را قابل استفاده کنیم.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه فاضلاب شهر قاین در هفته گذشته افزود: در سفر رئیس‌ جمهور به خراسان جنوبی واحد احیای مستقیم کارخانه فولاد قاینات افتتاح شد و جمعی از اهالی منطقه دغدغه داشتند که آب فولاد از چاه‌ها منطقه تامین می‌شود لذا درخواست آنان این بود برای جلوگیری از افت فشار آب زیر زمینی از این پس از چاه‌های منطقه آب فولاد تامین نشود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: با پیگیری‌های انجام شده در هفته گذشته شاهد آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه فاضلاب قاین بودیم که این آب به شکل پساب برای استفاده در صنعت فولاد استفاده خواهد شد و با این اقدام آب کارخانه فولاد به صورت پایدار تامین خواهد شد دغدغه مردم منطقه نیز برای جلوگیری از اضافه برداشت آب از چاه‌های منطقه رفع می‌شود.

وی با بیان اینکه برآورد اولیه سرمایه‌گذاری در تصفیه‌خانه شهر قاین ۷۰۰ میلیارد تومان تا هزار میلیارد تومان است ادامه داد: این اتفاقات بزرگ در استان در دولت سیزدهم در حال رقم خوردن است و نشان می‌دهد که اتفاقات خوبی در حوزه زیرساختی در خراسان جنوبی در دستور کار قرار دارد.

اخذ ۹۷ لایه اطلاعاتی از دستگاه‌های اجرایی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی نیز گفت: تاکنون ۹۷ لایه اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی استان روی نقشه اطلس استان پیاده‌سازی شده همچنین اعمال قوانین و دستورالعمل‌های مرتبط با محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها مشخص شده است.

مرتضی ذاکریان با بیان اینکه در این اطلس زمین‌های مستعد سرمایه‌گذاری در استان شناسایی شده و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد افزود: به عبارتی دیگر فرش قرمز برای حضور سرمایه‌گذاران را در قالب تدوین این اطلس پهن کرده‌ایم.

وی تدوین اطلس سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی را پروژه‌ تعاملی دانست که با همراهی و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی به موقع آماده شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در اطلس سرمایه‌گذاری لکه‌های مجاز برای سرمایه‌گذاری مشخص شده و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گرفته است گفت: سرمایه‌گذاران با مراجعه به این اطلس می‌توانند مکان‌های مجاز را انتخاب و بهترین موقعیت را برای سرمایه گذاری خود انتخاب کنند.

وی به پیشتازی خراسان جنوبی در تهیه اطلس سرمایه‌گذاری اشاره کرد و گفت: هیچ اطلسی کامل نیست و لازمه کار این است که اطلاعات جدید به طور مستمر وارد و به عبارت دیگر به‌روزرسانی شود که در این خصوص نیازمند همراهی همه دستگاه‌های متولی مانند گذشته هستیم.

اطلس سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم تکمیل شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: اطلس سرمایه‌گذاری باید مبنای کار و فعالیت سرمایه‌گذاران باشند و همه دستگاه‌ها به پایایی و ماندگاری این اطلس کمک کنند.

جواد اشرفی افزود: باید داده‌ها و اطلاعات این اطلس به گونه‌ای کامل باشد که سرمایه‌گذاران به دنبال طرح‌های سرمایه‌گذاری خارج از آن نباشند.

وی بیان کرد: سه سال قبل کار در این زمینه در استان شروع اما در ادامه تعطیل شد و زحماتی در این باره کشیده شده که نباید به هدر برود.  

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: ۱۱۰ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده در اطلس سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی بارگذاری شود تا از این طریق در رتبه اول کشوری در این زمینه قرار گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha