«نعمت دارابی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون قلع بناهای غیر مجاز ۱۵ مورد ساخت و ساز غیرمجاز پس اخذ رای کمیسیون در شهرستان سرپل ذهاب تخریب و قلع بنا شد.
وی اظهار کرد: در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها و با عنایت به صدور احکام قطعی از سوی مقامات قضایی و به استناد تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زمینهای کشاورزی و باغات، به منظور جلوگیری از خُردشدن اراضی کشاورزی و برخورد با تغییر کاربریهای غیرمجاز در شهریورماه سال جاری تعداد ۵۷ مورد احکام جدید قضایی قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز در جهت حفظ اراضی زراعی اجرا شده است.
رییس جهاد کشاورزی سرپلذهاب گفت: جهاد کشاورزی این شهرستان در راستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز طی سال گذشته و سال جاری اقدامات مناسبی انجام داده است.
دارابی از تمام کشاورزان و بهره برداران خواست قبل از هر گونه ساخت و ساز با مراجعه به اداره امور اراضی مجوز اخذ نمایند در غیر این صورت برابر قانون امور اراضی با افراد مختلف برخورد قانونی خواهد شد.
وی تصریح کرد: سرپل ذهاب اولین شهرستانی است که هیچ پرونده ای در خصوص ساخت و ساز غیرمجاز امور اراضی ندارد.
سازمان امور اراضی کشور در هفتم بهمن ماه سال ۱۳۷۱ با ادغام تشکیلات سازمان اصلاحات ارضی و ستاد مرکزی هیأتهای هفت نفره، تاسیس شد.
سازمان امور اراضی کشور از این تاریخ به عنوان سازمانی مستقل و وابسته به وزارت کشاورزی (و پس از ادغام وزارت جهاد کشاورزی) با تنوعی از وظایف و ماموریت های حاکمیتی در حوزه زمین فعالیت می کند.
«حفظ کاربری، یکپارچگی، ساماندهی و توسعه اراضی» حوزه های اصلی ماموریتی سازمان در جهت مدیریت بر اراضی کشاورزی و واگذاری اراضی برای طرحهای کشاورزی و غیرکشاورزی است.
سرپل ذهاب ۵۵ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی دارد که از ۵۲ هزار و ۷۰۰ هکتار مزارع کشاورزی سالانه ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تن محصولات زراعی و از ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار باغ نیز حدود ۱۴ هزار تن انوع محصولات هر سال برداشت میشود.
نظر شما