عابد محمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۱ نقطه پرتصادف در سطح استان به مناقصه گذاشته شد و پیمانکار انتخاب شده است.
وی افزود: عملیات اجرایی آن ها با قراردادی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان جزو پروژه های رفع نقاط حادثه خیز در سطح ملی انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امید است در سال آینده به طور کامل با اجرای این ۱۱ پروژه تمام نقاط حادثه خیز و پرتصادف برنامه سال ۱۳۹۵ رفع شود.
محمدی عنوان کرد: امسال، ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی از سوی سازمان راهداری کشور در استان جذب شده که این اعتبارات نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیر داشته است.
وی ادامه داد: این اعتبار در حوزه رفع نقاط حادثه خیز، لگه گیری و روکش آسفالت، تامین ابنیه فنی راه ها، روشنایی تونل ها، نصب نیوجرسی و دیگر موارد هزینه شده است.
بیش از ۳۰ درصد تصادفات رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد در نقاط حادثه خیز اتفاق می افتد.
قرار گرفتن نقاط حادثه خیر در مناطق کوهستانی و کمبود اعتبار کافی در سال های گذشته اصلی ترین دلایل تاخیر در ترمیم این نقاط بوده است.
بر اساس برآوردها هزینه هر کیلومتر بهسازی و آسفالت راههای اصلی در این استان حدود دو تا سه برابر استانهای کویری است.
چهار هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر آن آسفالت شده است.
۴۴ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد روستایی و ۵۶ درصد شهری است و ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در روستاها زندگی می کنند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود ۷۲۳ هزار نفر جمعیت دارای ۹ شهرستان، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.
نظر شما