عبدالرشید حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نتیجه تلاشهای صورت گرفته ثبت نام بیش از ۹۰درصد از جمعیت ۴۹۳ هزار نفری مشمول تعاونیهای مرزنشین استان است و تنها ۱۰ درصد این جمعیت باقی مانده اند که هنوز به دلیل برخی کم لطفیهای گذشته برای ثبت نام اقدامی نکردهاند.
وی خطاب به این تعداد از افرادی که هنوز برای ثبت نام در تعاونیهای مرزنشین اقدام نکرده اند اظهار کرد: با توجه به همت مسئولان استان و کشوری برای فعال کردن این تعاونی ها و ارائه خدمت و برطرف کردن مشکلات معیشتی مردم انتظار می رود مردم نیز با اعتماد دوباره نسبت به ثبت نام برای عضویت در این تعاونیها اقدام کنند.
حسینی ادامه داد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته تاکنون تعاونیهای مرزنشین فعال در استان نسبت به توزیع یک هزار و ۸۰۰ تن برنج، ۴۰۰ تن روغن، ۲۱۰ تن شکر (۱۱۰ تن توزیع و مابقی در نوبت توزیع قرار دارد)، ۱۷ تن ادویه جات و ۲۱۰ تن چای در بین مردم توزیع شده است.
وی یادآور شد: تا پایان سال برای شب عید و ماه مبارک رمضان ۲هزار و ۴۰۰ تن برنج از سوی تعاونیهای مرزنشین خریداری و تخلیه شده و تا قبل از ۱۵ اسفند یک هزار و ۴۰۰ تن آن در چرخه توزیع قرار گرفته و مابقی نیز تا نیمه فروردین توزیع و در اختیار مردم قرار میگیرد.
عرضه کالا ۳۰ درصد ارزانتر از بازار توسط تعاونی های مرزی
به گفته حسینی کالاهای توزیع شده از طریق تعاونیهای مرزنشین ۳۰ درصد نسبت به قیمت بازار ارزان تر است به نحوی که به طور مثال یک کیسه ۱۰ کیلوگرمی برنج دشت زار که در زمان حاضر ۳۷۰ تا ۳۸۰ هزار تومان است در تعاونی مرزنشین ۲۶۰ تا ۲۷۰ هزار تومان و شکر نیز کیلویی ۱۵ تومان عرضه می شود این درحالی است که قیمت این کالا در بازار بین ۲۰ تا ۲۲ هزار تومان است.
وی ادامه داد: تعاونیهای مرزنشین در مقابل صادرات کالا میتوانند واردات انجام دهند که در این راستا تاکنون به ارزش ۱۰ میلیون دلار کالا شامل انجیر، رطب، پشم، قالیچه، کشمش و گردو به کشورهای اوراسیا، آلمان، قطر، ترکیه و امارات متحده عربی صادر شده است.
حسینی گفت: تلاش میشود با فعال کردن دوباره تعاونیهای مرزنشین در استان بوشهر مردم مرزنشین این استان بار دیگر طعم شیرین خدمت را در دولت سیزدهم بچشند.
نظر شما