آنچه در روز نخست اجلاس خبرگان رهبری گذشت؛ از جهاد تبیین تا تقویت پول ملی

تهران - ایرنا - نخستین روز یازدهمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری در حالی برگزار شد که اعضای آن در نطق خود بر ضرورت جهاد تبیین، بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی و تقویت پول ملی تاکید کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، آیت‌الله زین‌العابدین قربانی نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری روز سه شنبه در نطق خود با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب اسلامی به این نتیجه رسیده‌اند که عامل ایستادگی و مقاومت مردم در برابر آنها، اعتقاد به اسلام است، برای تضعیف اعتقادات اسلامی جامعه، برنامه‌ریزی کرده اند و از طرق مختلف به دنبال تضعیف روحیه دینی مردم و به ویژه جوانان هستند.

وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد شبهات اعتقادی در بین جوانان، گفت: امروز یکی از مصادیق مهم جهاد تبیین، پاسخگویی به شبهات اعتقادی است.

آیت‌الله قربانی در ادامه از علمای دلسوز کشور خواست به عرصه پاسخگویی به شبهات وارد شوند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: رسانه‌ها و به ویژه رسانه ملی، سازمان‌ها و نهادهای آموزشی باید برای تقویت مبانی اعتقادی جامعه برنامه‌ریزی کنند و با تولید محصولات فرهنگی، خلأهای موجود در این عرصه را از بین ببرند.

آیت‌الله قربانی در خاتمه با اشاره به تأثیر مشکلات اقتصادی و معیشتی بر وضعیت فرهنگی جامعه، از مسئولان خواست تلاش بیشتری در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم داشته باشند.

کشور در چهل سال گذشته در عرصه های مختلف آموزشی رشد چشمگیری داشته است

همچنین حجت‌الاسلام محسن قمی نماینده مردم تهران و رئیس کارگروه علم و فناوری هیات اندیشه ورز مجلس خبرگان رهبری در سخنان خود گفت: پس از انقلاب اسلامی، کشور در حوزه های مختلف آموزشی از جمله آموزش عمومی، آموزش عالی و آموزش در سطح حوزه های علمیه، پیشرفت چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به اینکه در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری، مبنی بر تشکیل هیات اندیشه ورز در مجلس خبرگان رهبری برای بررسی پیشرفت‌ها، پسرفت‌ها و توقف‌ها در حوزه‌های مختلف علمی کشور، مجلس خبرگان رهبری اقدام به تشکیل هیات اندیشه ورز و کارگروه‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف کرده است، افزود: کارگروه علم و فناوری با تشکیل جلسات کارشناسی متعدد، وضعیت آموزشی و پژوهشی کشور را در عرصه‌ها و سطوح مختلف بررسی کرده است و نتایج این بررسی‌ها نشان می‌دهد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در اکثر شاخص‌هایی که برای ارزیابی روند آموزشی در کشور تعیین شده است رشد چشمگیری داشته‌ایم.

رئیس کارگروه علم و فناوری مجلس خبرگان رهبری با ارائه آمار دقیق و کارشناسی شده، رشد جمعیت تحت پوشش فرآیندهای آموزشی، افزایش مؤسسات آموزشی، رشد عدالت محور جغرافیایی و جنسیتی جامعه تحت آموزش و افزایش تعداد اعضای هیأت علمی دانشگاه های کشور را از مصادیق پیشرفت کشور در حوزه آموزش و پژوهش و عرصه های علمی کشور برشمرد.

ضرورت تقویت ارزشی پول ملی در راستای حل مشکلات اقتصادی مردم

حجت الاسلام محسن کازرونی، نماینده استان البرز در مجلس خبرگان رهبری و رئیس هیات امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) در نطق خود گفت: کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) در جهت توانمندسازی افراد تحت پوشش خود تلاش می کند و برای خودکفایی آنها برنامه‌ریزی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه فقر، پدیده وحشتناکی است و مشکلات عدیده دیگری برای جامعه به وجود می آورد، افزود: در تعالیم دینی ما تأکید زیادی بر تلاش در جهت رفع فقر شده است.

رئیس هیات امنای کمیته امداد خمینی(ره) با تأکید بر اینکه امام راحل(ره) بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دستور تشکیل کمیته امداد را برای حمایت از محرومین صادر فرمودند، گفت: این نهاد در طول سالیان گذشته، خدمات ارزشمندی ارائه داده است و با برنامه ریزی در جهت توانمندسازی افراد تحت پوشش به خودکفایی آنها کمک کرده است و بر اساس آمارهای رسمی، یک سوم ایجاد اشتغال کشور توسط این نهاد صورت گرفته است.

حجت‌الاسلام کازرونی با تصریح بر این نکته که تلاش برای ارتقاء ارزش پول ملی کشور، خواست همیشگی رهبر معظم انقلاب از دولت‌های مختلف بوده است، بر ضرورت تقویت ارزشی پول ملی در راستای حل مشکلات اقتصادی مردم تأکید کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha