جواد تیموری روز شنبه به خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: مهلت پروانه بهرهبرداری این تعداد چاه آب کشاورزی در استان پایان یافته و باید برای تمدید پروانه از طریق مراجعه با دفتر پیشخوان یا ادارات منابع آب شهرستانی اقدام کنند.
وی تاکید کرد:افزود: مراجعه نکردن به منزله پذیرش اطلاعات مندرج در پروانه بهرهبرداری بوده و از ابتدای سال ۱۴۰۲ از مصرف برق مازاد بر پروانه بهرهبرداری جلوگیری یا هزینه برق مصارف مازاد با تعرفه آزاد( تامین برق) محاسبه و دریافت میشود و در صورت منقضی شدن اعتبار پروانه بهرهبرداری هم انشعاب برق چاه قطع خواهد شد.
وی گفت: این اقدام در راستای عمل به مصوبه هیات دولت در سال جاری بوده که تاکید شده کشاورزان و سایر بهرهبرداران که چاه آنها برقی است تا پایان سال ۱۴۰۱ فرصت دارند، چنانچه برای چاههای خودشان پروانه بهره برداری دریافت نکرده یا پروانه بهرهبرداری آنان نیاز به تمدید دارد و یا منصوبات آنها باید اصلاح میشد، تا پایان امسال نسبت به دریافت یا تمدید پروانه یا اصلاح قدرت منصوبات اقدام کرده تا مشمول افزایش تعرفه سال ۱۴۰۲ نشوند.
به گفته وی تعرفه میزان مصرف برق در سال جاری براساس تعرفه کشاورزی و مبلغ آن بسیار پایین بوده ولی از ابتدای سال ۱۴۰۲ براساس مصوبه هیئت وزیران مصرف برق تا سقف مندرج در پروانه بهرهبرداری معتبر ( تمدید اعتبار شده توسط شرکت آب منطقهای) براساس تعرفه کشاورزی و مصرف برق بیش از پروانه بهره برداری صادره چاههای فاقد پروانه بهرهبرداری براساس تعرفه قیمت تمام شده تولید برق است.
وی ادامه داد: مدت اعتبار پروانه بهرهبرداری چاه آب در صورت مجهز به شمارشگر ( کنتور ) هوشمند حجمی و سامانه آبیاری تحت فشار، سه ساله و در غیر این صورت یک ساله صادر می شود.
وی گفت: اکنون در استان ۱۷ هزار و ۶۸۲ حلقه چاه آب مجاز بهرهبرداری در بخش کشاورزی استان وجود دارد که ۷ هزار حلقه آن برقدار است.
به گفته وی در مجموع در گلستان ۷ هزار و ۸۱۷ حلقه چاه بقدار وجود دارد.
نظر شما