علی جودکی روز چهارنشبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این ایده ها شامل ایده؛ تولید پلاستیک تجدید پذیر زیستی با قابلیت کود شدن بعد از تجزیه برای مصارف باغی، ایده ساخت بازی موبایلی کلمجور، ایده طراحی و ساخت وسایل کاربردی با شیوه تلفیق ورشو و چوب به منظور احیا هنر ورشوسازی و ایده استفاده از مولتی کود ارگانیک در افزایش کمی و کیفی محصولات باغی سالم است.
وی افزود: دیگر ایده های برتر شامل ایده فرآوری انجیر و عرقگیری از برگ آن، ایده بازارگاه برخط صنایع دستی با بهرهگیری از شناسه غیر قابل معاوضه، ایده آب پاش بارانی هوشمند و ایده ماشین خودگردان نیمه مکانیزه برداشت سیب است.
معاون پژوهشی دانشگاه آیت الله بروجردی بیان کرد: جشنواره ایدهپردازی از این لحاظ که می تواند بستر پالایش ایده های خلاق در راستای تبدیل به کسب و کار را فراهم کند، اهمیت دارد.
وی با اشاره به اینکه موضوع رشد علمی در دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره) یک سرعت قابلقبول دارد، اضافه کرد: با وجود اینکه تعداد اساتید هیاتعلمی در چند سال اخیر رشدی نداشته اما سرانه مقالات در دانشگاه به سرانه ۲.۵ رسیده است.
جشنواره ایدههای من به ابتکار دانشگاه آیت الله بروجردی زیست بومی برای ایدههای دانشجویان، استادان و فناوران با فراهم آوردن فضایی برای ایدهپروری، مهارتافزایی، تجاریسازی و آمایش کسب و کارهای نوین و نوپا است.
دانشگاه آیتالله بروجردی در سال ۸۵ تاسیس شد و هم اکنون ۱۰۰ نفر عضو هیات علمی، ۱۰۰ کارمند و پنج هزار و ۱۰۰ دانشجو که از این تعداد چهار هزار و ۱۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی و ۹۵۰ نفر هم در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما