به گزارش سهشنبه روابط عمومی این سازمان، مجید دهقانیزاده، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران برای مردم استان، اظهار داشت: همچنین به ترتیب افزایش ۱۰.۵، ۸۵ و ۱۶ درصدی تعداد پزشک عمومی و متخصص، دندانپزشک و داروساز نسبت به سال ۱۳۵۷ را در استان شاهد بودهایم.
وی افزود: پس از انقلاب شکوهمند اسلامی، شاهد افزایش ۴.۵ برابری تعداد تخت درمانی و ۴.۲ برابری خانه های بهداشت فعال در استان بودیم در حالیکه جمعیت استان در این دوره ۳.۲ برابر شده است.
دهقانیزاده در خصوص تعداد اماکن ورزشی قبل و بعد از انقلاب، گفت: استان یزد قبل از انقلاب در مجموع ۱۸ مکان ورزشی داشت که پس از انقلاب به ۲۹۱ مکان رسید و نسبت ورزشکاران به هزار نفر جمعیت از ۶ به ۵۵.۸ نفر افزایش پیدا کرده است.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان از رشد ۶ برابری تعداد واحدهای مسکونی پس از انقلاب در مقابل رشد چهار برابری تعداد خانوارها (توسعه مسکن) سخن گفت و اظهار داشت: ظرفیت نامی نیروگاهها در استان از ۱۱۶ مگاوات قبل از انقلاب به ۲۸۳۰ مگاوات ارتقاء یافته است.
دهقانیزاده همچنین از افزایش ۵/۶ برابری معادن و ۴ برابری شاغلان آن در استان، پنج برابر شدن اشتغال کارگاههای بزرگ صنعتی استان و افزایش بیش از ۱۰ برابری ارزش افزوده در این حوزه (که از رقم ۳.۲ برابر شدن جمعیت استان در این دوره بیشتر است) یادکرد و بیان داشت: توسعه کیفی تولیدات کشاورزی و دامی (افزایش ۹ و ۱۲ برابری سرانه تولید گوشت سفید و شیر) از دیگر برکات این انقلاب بوده است.
وی با اشاره به توسعه حمل و نقل ریلی استان پس از انقلاب، اظهار داشت: قبل از انقلاب ۴۸۰ کیلومتر طول خطوط راهآهن استان بوده که پس از انقلاب به ۱۲۲۰ کیلومتر رسیده است.
وی در خصوص وضعیت راههای اصلی و فرعی قبل و بعد از انقلاب در استان گفت: از ۷۷ کیلومتر راه فرعی قبل انقلاب به ۹۱۸ کیلومتر و ۲۴۴ کیلومتر راه اصلی به ۶۶۹ کیلومتر در پس از انقلاب رسیده ایم؛ قبل از انقلاب راه روستایی آسفالته در استان نداشتیم که اکنون به برکت انقلاب به ۲۲۹۱ کیلومتر راه اسفالته دست یافتهایم.
دهقانیزاده در پایان سخنان خود به رشد تعداد دانشجو از ۹۲۴ نفر به ۷۱ هزارو ۴۶۸ نفر، تعداد مشترکین برق از ۶۶ هزارو ۶۹۰ به ۷۳۵ هزارو ۹۴۸ و میزان نرخ باسوادی از ۵۲.۵ درصد به ۹۶.۳ درصد در پس از انقلاب اشاره کرد.
نظر شما