بازار اختصاصی دانش‌بنیان‌ها در بورس تشکیل خواهد شد

تهران- ایرنا- براساس مذاکرات انجام شده مابین سازمان بورس و اوراق بهادار با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بر این است تا بازار اختصاصی دانش‌بنیان‌ها در بورس تشکیل شود.

به گزارش ایرنا از سازمان بورس، مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به‌منظور هم‌افزایی اقدامات طرفین و برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق، فناور و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال در حال برگزاری است.

بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه تلاش خواهد شد در ارتباط بیشتر با معاونت علمی و همچنین با استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه، بازاری اختصاصی برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شود و اقداماتی مشترک برای جریان دادن این شرکت‌های خلاق، فناور و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال برای تامین مالی از طریق بازار سرمایه انجام شود.

در این زمینه «میثم حامدی»، رئیس مرکز پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس اظهار کرد: تفاهم‌نامه همکاری با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به نمایندگی «روح‌الله دهقانی فیروزآبادی»، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و «مجید عشقی»، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار به‌منظور هم‌افزایی اقدامات طرفین و برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق، فناور و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال امضا شد.

حامدی ابراز کرد: این تفاهم‌نامه در راستای التزام عملی به فرمایشات مقام معظم رهبری و تحقق شعار «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» منعقد شده و اهدافی همچون تقویت و گسترش اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه همکاری‌ها برای تأمین مالی نوآوری و فناوری را دنبال می‌کند.

وی در خصوص مواد مورد توافق در تفاهم‌نامه، ضمن اشاره به تلاش‌ها برای ایجاد بازار اختصاصی برای شرکت‌های دانش بنیان، افزود: بر اساس مفاد تفاهم‌نامه تلاش خواهد شد در ارتباط بیشتر با معاونت علمی و همچنین با استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه، بازاری اختصاصی برای شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شود و اقداماتی مشترک برای جریان دادن این شرکت‌های خلاق، فناور و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال برای تامین مالی از طریق بازار سرمایه انجام شود.

رئیس مرکز پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی با اشاره به ظرفیت تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان از طریق بازار سرمایه، افزود: بیش از ۳۰ شرکت دانش بنیان در بازار سرمایه پذیرش شده و انتشار صکوک نوآوری از جمله فرآیندهای موجود بازار سرمایه است؛ در کنار پذیرش شرکت‌ها و امکان انتشار صکوک، ظرفیت تامین مالی جمعی و همچنین استفاده از صندوق‌های خصوصی و جسورانه از دیگر موارد این تفاهم‌نامه بوده که امکان استفاده گسترده‌تر از آن‌ها مورد تاکید قرار گرفته است.

حامدی تشریح کرد: پیش از این کمیته کسب‌وکارهای دانش‌بنیان در سازمان بورس و اوراق بهادار با مشارکت معاونت علمی ایجاد شده بود و بر اساس تفاهم‌نامه کارگروهی برای پیگیری مصوبات و همچنین اجرایی شدن تفاهم‌نامه متشکل از نمایندگان سازمان بورس، معاونت علمی، بورس و فرابورس تشکیل خواهد شد.

رئیس مرکز پژوهش در پایان این گفت‌وگو ضمن اظهار امیدواری بیان کرد: انعقاد این تفاهم‌نامه به هم‌افزایی و انسجام بیشتر اقدامات معاونت علمی و سازمان منجر می‌شود و نهایتاً ثمر این همکاری در تامین مالی و تشکیل سرمایه هرچه بیشتر شرکت‌های دانش بنیان، خلاق، فناور و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال خواهد شد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار اقتصاد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha