بتول دانش شهرکی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: شناسایی نیازهای فناوری واحدهای تولیدی استان از سال گذشته شروع شده و امسال هم با ارائه بستههای حمایتی، نیازهای فناوری این واحدها شناسایی و برطرف میشود.
وی تاکید کرد: یکی از مسیرهای توسعه اقتصادی ، جذب و مشارکت صنایع بزرگ برای افزایش ارزش افزوده و بهره ور کردن صنعت، استفاده از شرکت های دانش بنیان و فن آور است.
سرپرست دفتر امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان افزود: شرکت های بزرگ و سرمایه گذاران طرحهای بزرگ در همه حوزه ها از جمله صنعتی،معدنی، کشاورزی باید به خوبی به رسالت خود در زمینه جذب شرکتها و پروژههای دانشبنیان عمل کرده و برای رقابت در سطح بینالمللی برنامه ریزی کنند.
وی تصریح کرد: پارکهای علم و فناوری مهمترین زیرساخت اقتصاد دانش بنیان است و استقرار کوتاه مدت شرکتهای فناور و دانش بنیان تا رسیدن به مرحله صنعتی و تجاری و بهرهمندی از خدمات و زیرساختهای این پارکها از ضروریات است.
دانش شهرکی اظهارداشت: واحدهای فناور ودانش بنیان برای رسیدن به هدف نهایی یعنی تجاری سازی مسیرهای متعددی را طی میکنند که یکی از این مسیرها جذب و مشارکت با صنایع بزرگ برای افزایش ارزش افزوده و بهره ور کردن صنایع مادر است.
وی افزود: مسیر دیگر استقرار در شهرکها و نواحی صنعتی و ایجاد واحدهای صنعتی کوچک و متوسط نوپا برای گام نهادن در مسیر توسعه اقتصادی و ایجاد ارزش افزوده است که در این راستا برای واحدهای فناور و دانش بنیان برنامه ریزی شده و بر همین اساس در گام نخست ۱۵ سوله در شهرک صنعتی زاهدان ایجاد شده است.
سرپرست دفتر امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان افزود: در چند سال اخیر گامهای موثری برای حمایت از تولید و همچنین ایجاد و توسعه زیرساختهای صنعتی برداشته شده که این اقدامات در سالجاری نیز تداوم خواهد داشت.
نظر شما