به گزارش ایرنا، مجید عشقی در حاشیه مراسم رفع موانع تولید درباره عرضه خودرو در بورس گفت: کلیات عرضه خودرو توسط شورای رقابت تصویب شده اما جزییات بسیاری دارد که هنوز توسط شورا تهیه نشده است و احتمالا زمان بسیاری لازم است و در حال پیگیری هستیم که با هماهنگیهای لازم این کار انجام شود تا صنعت آسیب نبیند.
وی افزود: تلاش میکنیم دغدغه افراد را در این زمینه لحاظ کنیم همچنین مقررات شورای رقابت نقض نشود و عرضه خودرو شروع خواهد شد.
رییس سازمان بورس درباره توقف زمان عرضه خودرو گفت: هنوز به طور کامل مشخص نیست و ممکن است یک تا دو هفته متوقف شود و عرضه سایر خودروها ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در شورای رقابت در زمینه عرضه خودرو اختلاف نظر جدی وجود دارد و هنوز جمعبندی نهایی انجام نشده است.
عشقی درباره تاثیر نرخ ارز بر بازار بورس گفت: قطعا نرخ ارز بر فروش کالا و تامین مواد اولیه تاثیرگذار است و در نتیجه با فاصله زمانی بر سودآوری شرکتها تاثیرگذار است و این تاثیر در فصل زمستان بر فروش شرکتهای محسوسی خواهد بود.
رییس سازمان بورس درباره افزایش هزینه صنایع در بودجه بر بورس بیان کرد: در حال رایزنی با مجلس درباره پیشنهادهای بودجه داریم و پیگیری میکنیم به نفع صنایع موجود بازار سرمایه باشد.
وی درباره جاماندگان سهام عدالت گفت: لیست نهایی ارایه میشود و در سپرده گذاری لحاظ میکنیم و هنوز لیستی دریافت نکردیم.
رییس سازمان بورس درباره عرضه خودروی وارداتی در بورس گفت: ریسکهای خاصی برای این خودروها متصور است و اگر در بورس فروخته شود اما به موقع تحویل داده نشود، مشکلات بسیاری خواهیم داشت و رایزنی میکنیم تا ریسک را مدیریت کنیم و اگر ریسک عرضه مدیریت شود خودروی وارداتی را عرضه میکنیم.
بر عرضه خودرو در بورس اصرار داریم
عشقی در این نشست درباره عرضه خودرو و در پاسخ به تولیدکنندگان در زمینه توقف عرصه خودرو در بورس توضیح داد: صنعت کشور همواره در قیمتگذاری دستوری آسیب دیده و در بحث خودرو نیز این صنعت در باب قیمتگذاری دستوری در شورای رقابت و سازمان حمایت به گروگان گرفته شده است .
وی افزود: در صنعت خودرو از یک طرف انتظار داریم خودروساز تولید خود را نصف قیمت تمام شده و با کیفیت بالا بفروشد و از سوی دیگر مدیر آن را خودمان انتخاب میکنیم.
رییس سازمان بورس بیان کرد: در ابتدا با عرضه خودرو در بورس مخالف بودیم اما با توجه به ساختار این صنعت پیشنهاد عرضه در بورس مطرح شد تا نجات یابد و با خودروهایی که مشمول قیمتگذاری نبود، عرضه در بورس را شروع کردیم.
وی بیان کرد: عرضه خودرو در بورس به نفع مصرف کننده است و این اقدام موجب افزایش عرضه خودرو در بورس میشود.
عشقی با اشاره به روش قرعهکشی در عرضه خودرو گفت: در این روش ۲۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه توسط خودروساز بدون اصابت به هدف و به شکل لاتاری توزیع میشد.
وی تاکید کرد: با جدیت عرضه خودرو در بورس را پیگیری و عرضه خودرو در بورس را حمایت میکنیم زیرا اگر این فرایند ادامه نیابد، امیدی به حیات صنعت خودرو وجود ندارد.
رییس سازمان بورس تصریح کرد: در مورد عرضه خودرو در بورس مصر هستیم و آن را در مراجع تصمیمگیری دنبال میکنیم.
نظر شما