علم بهادران روز یکشنبه در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی می شود ۱۷۵ هزار هکتار اراضی غیر ملی (زراعت) در قالب ۹۲۰ پلاک در مناطق مختلف استان وجود داشته باشد.
وی رفع تداخل اراضی در استان را از اولویتهای جهاد کشاورزی اعلام کرد و گفت: هرچند براساس آمارها تاکنون ۱۲ درصد از پلاک های اراضی ملی شامل ۱۱۰ پلاک در این استان رفع تداخل شده است.
بهادران تصریح کرد: امید است تا پایان سال ۱۴۰۲ رفع تداخلات اراضی در کهگیلویه و بویراحمد به پایان برسد و این مسئله به طور جدیتر در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
وی ابراز کرد: رفع تداخلات اراضی به عبارتی اختلافات بین دولت و کشاورزان در مورد تداخل اراضی ملی، دولتی و مستثنیات یکی از مسائل مهم در حوزه مدیریت زمین به شمار میرود.
بهادران ادامه داد: ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب سال ۱۳۹۴ به مساله رفع تداخلات اراضی اختصاص یافت و این نقطه عطفی برای حل این معضل ۶۰ ساله (سال ۴۰ تاکنون) بین کشاورزان و دولت است.
وی اظهار کرد: براساس آنچه قانون گذار مصوب کرده که با رفع تداخل در اراضی کشاورزی اختلافها و مشکلات قضایی کاهش و کشاورزان با گرفتن سند تک برگ با خیال آسوده تری به تولید خواهند پرداخت.
افزایش رفع تداخلات اراضی کشاورزی در سالجاری
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویر احمد در این زمینه گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد در اجرای ماده ۵۴ ( طرح رفع موانع تداخلات اراضی منابع طبیعی و زراعی) موفق اقدام کرده و سرعت بالایی داشته است.
سید علی معتمدی پور ابراز کرد: سال ۹۴ این طرح را دولت اجرایی کرد و بر اساس آن تا سال ۱۴۰۰ تنها رفع تداخل سه پلاک در استان انجام گرفته بود.
معتمدی پور بیان کرد: سال ۱۴۰۱ اجرای این طرح به طور جدی در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون۱۱۰ پلاک در استان رفع تداخل شدند.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای مهم دولت سیزدهم در بخش کشاورزی رفع تداخلات اراضی کشاورزی است و امید می رود تا پایان سال ۱۴۰۳ کل اسناد استان در این خصوص صادر شود.
این استان ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.
استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران قرار دارد.
نظر شما