به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، همزمان با ناآرامیهای پاییز ۱۴۰۱ عملاً یک جنگ جهانی در ساحت رسانهای علیه ایران شکل گرفت که در چهار دهه گذشته بیسابقه بود؛ از سلبریتیهای هالیوودی تا مقامات رسمی غربی در اروپا و آمریکا وارد این معرکه ضدایرانی شدند و دیپلماتهای غربی هم رسماً تعارفات و ملاحظات دیپلماتیک را کنار گذاشتند و بدون هیچ ملاحظهای به میدان آمدند.
اتحاد بیسابقه ضدانقلاب خارج نشین و شبکه داخلی آنها در ایران به بهانه اغتشاشات در تمام ابعاد فعال شد و این عملاً بیانگر تلاش دشمن برای تهدید همهجانبه و تصویرسازی سیاه از آینده برای ملت ایران بود تا جایی که بررسی دادههای فضای مجازی منتهی در دی ماه ۱۴۰۱ نکات مهمی را برای ما روایت میکند و بررسی این داده سه محور اصلی را به ما نشان میدهد.
بر این اساس تشدید فشارهای بینالمللی، انتشار محتوا پیرامون فراخوان و اعتصاب و همچنین ترسیم آینده سیاه برای مردم ایران جزو محورهای اصلی معاندین بود.
این برنامه سه لایهای در چهار حوزه تحریمهای جدید علیه ایران، پذیرش کفالت سیاسی آشوبگران، حذف ایران از کمیسیون حقوق زنان و حمایت برخی نمایندگان پارلمان آلمان از جمله حمله به روحانیون دنبال شد.
بررسی محتوایی دیگر در این بازه زمانی نشان میدهد هرچند پس از اعدام محسن شکاری حجم مطالب معاندین در فضای مجازی به طور چشمگیری افزایش یافت اما این روند صعودی به دلیل نگرانی تبدیل خشم آشوبگران به ترس بیش از یک روز ادامه پیدا نکرد و بنابراین نسبت خشم در مطالب بعد از اعدام مجید رهنورد به طور محسوسی کاهشی بود.
گرچه انتشار محتوا به زبان انگلیسی برای تحریک جامعه جهانی در این بازه زمانی حائز توجه است اما نتایج این بررسی بیانگر آن است که دعوت ضدانقلاب به اعتصاب سراسری آذرماه نسبت به ۲۵ آبان به شدت کاهش یافته بود اما برای جبران این خلأ، رسانههای معاند برای ناامید کردن مردم در تمامی حوزهها فعال شدند که از این میان میتوان به انتشار ۳۶ درصد مطالب پیرامون آلودگی هوا و ۲۵ درصد درباره افزایش قیمت طلا و خودرو اشاره کرد.
نظر شما