رضا خواجه ای روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میانگین در سطح کشور۶۵.۶ درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.
وی با اشاره به مزیت های صدور سند برای واحدهای مسکونی روستایی، افزود: این کار موجب افزایش مشارکت و فعالیت در روستاها میشود و توسعه پایدار را به همراه دارد که بنیاد مسکن استان با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک استان توانسته در این زمینه موفق عمل کند.
این مسوول با بیان اینکه شکاف بین شهر و روستا و تفاوت مزیتهای مکانی در این ۲ عرصه همواره یکی از مهمترین دغدغههای نظام برنامهریزی کشور بوده است، گفت: این امر موجب شد که با اتخاذ سیاستهایی در جهت کاهش این دغدغه اقدام شود که یکی از این موارد، سیاست صدور سند اماکن روستایی است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان تاکید کرد: طرح سنددار کردن املاک روستایی جهت نیل به اهداف کلان برنامه کشور چون گسترش عدالت اجتماعی، محرومیتزدایی و توجه به اقشار محروم و کمدرآمد مورد توجه قرار گرفته و صدور سند اماکن روستایی اثرات مثبتی در ابعاد اجتماعی – اقتصادی و کالبدی و مدیریتی روستاها داشته است.
وی، هویت بخشی به مالکیت خصوصی در روستاها، کاهش مشکلات بهویژه برخوردها و نزاعهای اجتماعی بر روی تملک اراضی و افزایش همبستگی اجتماعی روستاییان، تقویت روحیه ماندگاری در روستا، برخورداری روستاییان از اعتبار اجتماعی، گسترش برنامهریزی و بهبود کیفیت مسکن روستایی را از اهداف اصلی صدور سند مالکیت روستایی ذکر کرد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان خاطرنشان کرد:این سیاست با توجه به شرایط خاص اجتماعی، اقتصادی جامعه روستایی و تحولات به وجود آمده توانسته در ارتقای سطح برخی از معیارهای توسعه روستایی نظیر امنیت قضایی، نرخ سرمایهگذاری، همبستگی اجتماعی، ماندگاری جمعیت جامعه محلی و گسترش موزون فیزیکی- کالبدی روستاهای کشور موثر واقع شود.
نظر شما