به گزارش ایرنا ، عبدی با نام مستعار کوبانی که نیروهایش تحت حمایت آمریکا هستند ، در مصاحبه با المانیتور در پاسخ به این که آیا مطمئن هستید که ایالات متحده به تعهد خود مبنی بر ماندن در شمال شرق سوریه، حداقل در طول دوره دولت بایدن، عمل خواهد کرد؟ افزود: بیایید بگوییم که دوست داریم اعتماد داشته باشیم. اما اجازه دهید شفاف سازی کنم و همه طرف ها باید توجه داشته باشند: ما صلح می خواهیم. اما اگر به ما حمله شود، با تمام توان خود خواهیم جنگید. مصمم هستیم تا آخر مقاومت کنیم. این مثل دفعات دیگر نخواهد بود، مثل عفرین و، سرکانیه. و این بدان معناست که عملیات ما علیه داعش متوقف خواهد شد.
وی در باره این که آیا هیچ نوع واکنش مثبتی از سوی آنکارا به تلاش های واشنگتن برای خنثی کردن اوضاع وجود داشته است؟ تصریح کرد : شما باید این را از مقامات مربوطه بپرسید.
رهبر نیروهای دموکراتیک کرد سوریه در پاسخ به این که آیا شما تهدیدها را جدی می گیرید؟ تصریح کرد: ما تهدیدات ترکیه را جدی میگیریم. انتظار حمله در فوریه را داریم. شهر کوبانی به دلیل معنای نمادین آن برای کردها یک هدف احتمالی است. ترکیه به سمت انتخابات پیش می رود و ما می دانیم که رئیس جمهور [رجب طیب] اردوغان می خواهد حمایت ملی گرایان را جلب کند و به نظر می رسد او معتقد است که حمله مجدد به روژاوا می تواند این هدف را تامین کند.
ابراهیم کالین، سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه در ۱۴ ژانویه در گفت و گو با خبرنگاران گفت که عملیات جدید علیه نیروهای سوریه دموکراتیک مورد حمایت ایالات متحده "در هر زمان" ممکن است.
ترکیه از سال ۲۰۱۶ به این دلیل که این نیروها با شبه نظامیان غیرقانونی حزب کارگران کردستان (پکک) در جنگ با ترکیه مرتبط هستند، سه حمله بزرگ علیه نیروهای تحت رهبری کردها انجام داده است. ترکیه می خواهد یک «کمربند امنیتی» به عمق ۳۰ کیلومتر (۱۸ مایل) در امتداد ۹۰۰ کیلومتر (۵۶۰ مایل) مرز خود با سوریه ایجاد کند.
عبدی در پاسخ به این پرسش که نهادهای امنیتی ترکیه همیشه از راه حل نظامی برای تهدید کردها حمایت کرده اند و می گویند شما همان پ ک ک هستید؛ ادامه داد: ترکیه در گذشته از همین بهانه ها برای حمله به ما استفاده کرد. اولا، ما هیچ گونه تهدیدی علیه مردم ، مرزها یا امنیت ملی این کشور نیستیم . من بارها گفته ام که ما کردهای سوریه خواهان روابط مسالمت آمیز با آنکارا هستیم. ما از زمان شروع درگیریهای داخلی در سوریه هرگز از داخل مرزهای خود به آنان حمله نکردهایم و تنها زمانی که از سوی آنکار مورد حمله قرار گرفتهایم و به دفاع مشروع از خود برآمدیم . چه اکنون و چه در آینده هیچ نیت خصمانه ای نسبت به ترکیه نداریم.
وی درباره دیدار و گفت وگو با مقامات ترکیه در آنکارا گفت : ما در عرصه نظامی و دیپلماتیک با ترکیه دیدارها و گفت و گوهایی داشتیم. اما زمانی که دولت آنکارا تصمیم گرفت؛ درگیری علیه پ.ک.ک را در سال ۲۰۱۵ از سر بگیرد، علیه ما نیز دشمنی و به جرابلس، سپس عفرین و در سرکانیه و تل ابیض در سال ۲۰۱۹ حمله کرد.
عبدی ادامه داد که تاکید می کنم ما پ ک ک نیستیم. هیچ پیوند ارگانیکی با حزب کارگران کرد ترکیه نداریم. ما این اتهامات را رد می کنیم
وی تصریح کرد : من یک کرد سوریه هستم. آینده من اینجا در این کشور است. پکک مطمئناً در مبارزه با [داعش] کمک کرد. اما امروز هیچ نقشی در اداره ما ندارد. ما همانطور که ترکیه ادعا می کند شاخه ای از PKK نیستیم. ما جدا هستیم.
عبدی ادامه داد: اما ما هیچ طرح یا برنامهای برای سایر بخشهای کردستان نداریم - چه در ترکیه، چه عراق یا ایران. نگران سوریه و آینده مردم کشورخودمان هستیم. نمیخواهیم در ناکامی ترکیه در حل مشکل کردی خود درگیر یا تبدیل به قربانی شویم. نمی خواهیم دائم مورد حمله قرار بگیریم. ترکیه زیرساخت های غیرنظامی، نیروگاه ها، تاسیسات نفتی را مورد حمله قرار داده و خسارات قابل توجهی به بار آورده است.
نظر شما