به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، لاله افتخاری روز دوشنبه در نشست خبری ششمین همایش بینالمللی اتحادیه جهانی زنان مسلمان با عنوان «بانوی مهر» افزود: پنجمین دوره این رویداد سال گذشته در فضای نیمه کرونایی در شهر مقدس قم برگزار شد و امسال ششمین دوره این همایش در تهران و برج میلاد برگزار میشود.
وی با بیان اینکه ششمین همایش بانوی مهر در برج میلاد برگزار خواهد شد، اظهارداشت: این همایش علاوه بر ایران با حضور ۲۰۰ مهمان از ۱۴ کشور برگزار میشود.
افتخاری به حضور مهمانان و شرکت کنندگانی از کشورهای کانادا، عراق، آمریکا، یمن، سوریه، بحرین، افغانستان، فلسطین، لبنان، پاکستان، تایلند، الجزایر، حجاز و کویت اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگیهای این همایش تلاش در جهت همگرایی دستگاهها و نهادهایی است که برای همه این نهادها تکالیفی در مورد مقام زن تعریف شده است.
وی تاکید کرد: دانشگاه شاهد، کانون همبستگی شهدا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت امور خارجه، شبکه قرآن و معارف، کنگره شهدای زنان استان تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، دانشگاه زنان قم، بسیج اساتید کشور، بنیاد حفظ آثار و و نشر ارزشهای دفاع مقدس و دستگاههای دیگر در این همایش فعال هستند.
افتخاری به برگزاری این همایش در کشور عراق در اسفند امسال خبر داد و گفت: همایش با مدیریت اتحادیه جهانی زنان مسلمان برگزار میشود و در حقیقت، هدف اتحادیه بستر تمدنسازی است که در آن بانو و مادر فاطمی تاثیرگذار است و در حقیقت در جهت تکامل خود، خانواده و جامعه قدم بر میدارد.
دبیر ششمین همایش بانوی مهر افزود: برنامهریزی برای ادامه راه این اتحادیه براساس تحکیم جایگاه زن در مکتب وحی و نه بر اساس الگوی زن غربی ادامه دارد. الگوی وحی الگویی است که زن و مرد با یکدیگر مسافر و مکمل هستند و بدون هم کامل نمیشوند؛ الگویی که زن را از خاک به افلاک ببرد. زنی که تکلیفش مشخص است و برای زندگی برنامه دارد و کامل کننده خانواده خود است.
افتخاری یکی از ویژگی های این همایش را جهادی بودن و مردمی بودن آن عنوان کرد و گفت: با حضور بیش از ۴۰ دستگاه همکار در این همایش هیچ مبلغی از این مجموعهها دریافت نشده و همه همکاریها در قالب امکانات و ظرفیتهای درون دستگاهی بوده است.
وی تاکیدکرد: همه مخارج مهمانان خارجی نیز از سوی خود آنها پرداخت شده و اتحادیه جهانی زنان فقط مسئول هماهنگی و مدیریت همایش را بر عهده دارد.
دبیر ششمین همایش بانوی مهر به ویژگیهای همایش نیز اشاره کرد و یادآور شد: در رویدادهای اخیر دیدیم که غرب با حربههای رسانهای زنان را به خیابان آورد و کرامت و هویت بنیادین مقام زن را مورد حمله قرار داد.
دریافت بیش از چهار هزار اثر فرهنگی و پژوهشی
دبیر علمی همایش بینالمللی بانوی مهر نیز در این نشست اظهار داشت: در این دوره از همایش، چهار هزار اثر از ۱۴ کشور خارجی و ۲۸ استان دریافت شد که از این تعداد، ۲ هزار اثر در بخش فرهنگی و بیش از ۲ هزار اثر مربوط به حوزه پژوهشی بود.
زینب طیبی با اشاره به حضور پر رنگ آقایان در این همایش افزود: مهمترین محورهای این همایش، جمعیت، ترویج فرهنگ مادری با تکیه بر سیره حضرت زهرا(س) و نقشی که بانوان در ایجاد و تحقق تمدن نوین اسلامی میتوانند داشته باشند، تدوین شد.
وی به جزئیات این سه محور اصلی اشاره کرد و گفت: تحولات جمعیت، فرصتها و تهدیدهای تمدن نوین اسلامی، تاکید بر ازدواج آسان و پایدار، تحقق تمدن نوین اسلامی از بستر ازدواج آسان و پایدار، چالشها و راهکارهایی که امروز بانوان ما برای تربیت یک نسل تمدنساز با آن مواجه هستند، آثار افزایش جمعیت و فرزندآوری بر شخص مادر، خانواده و جامعه اسلامی، نقش پویایی و جوانی جمعیت بر تحقق تمدن نوین اسلامی، تاثیر افزایش جمعیت بر توانمندسازی اقتصادی خانواده، تاثیر اسناد بالادستی بر بالندگی مادر فاطمی و افزایش جمعیت، تاثیر رسانه و فضای مجازی بر تحولات جمعیت و مسائل مرتبط با ازدواج آسان و نقش مادران، فرزندان شهدا و خانواده ایثارگران و شهدا از محورهای همایش هستند.
دبیر علمی همایش بینالمللی بانوی مهر به آثار ارسالی نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه پژوهشی کتاب، مقاله، پایان نامه و طرح پژوهشی و در حوزه فرهنگی نیز هنرهای تصویری، تجسمی، موسیقی، ادبیات رسانه، انیمیشن و پوستر آثار دریافت شد.
طیبی افزود: یکی از برنامههای این همایش، نامگذاری برخی میادین و خیابانهای شهر تهران به نام شهدای زن و شهدای شاخص خواهد بود که روز همایش معرفی میشود.
نظر شما