به گزارش خبرنگار ایرنا آیتالله مصطفی محامی روز یکشنبه در همایش بانوی آفتاب که به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت روز مادر برگزار شد اظهارداشت: حضرت زهرا (س) یک انسان کامل و به صورت جامع به دست پیغمبر اکرم (ص) تربیت شد و در ارزشهای انسانی به کمال رسید.
امام جمعه زاهدان افزود: همانگونه که رشد جسمی انسان به صورت جامع و متوازن است، تربیت روح، جان و شخصیت انسان هم باید جامع و متوازن باشد و نباید انسانی تک بعدی باشیم.
آیتالله محامی بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) در خصوص خود بیان فرموده است "خداوند متعال مرا تربیت کرده و این کار را به خوبی انجام داده است" و حضرت زهرا (س) نیز به دست همین پیامبر به صورت جامع رشد داشته و در ارزشهای انسانی به قله کمال رسیده و انسان کامل و الگویی برای همه انسانها شده است.
وی به بیان ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س) پرداخت و تصریح کرد: حضرت زهرا (س) دارای رابطه قوی با پدر و از او پشتیبانی و در مقام فرزندی به گونهای عمل کرد که مادر پدر نام گرفت و باید دید در جامعه امروزی چه مقدار رفتار فرزندان با پدر و مادر خود به چنین الگوهایی شباهت دارد.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان اظهارداشت: حضرت زهرا (س) در مقام همسری نیز الگو و با مهر و محبت همپای همسر بود و کانون خانواده را برای همسرش که اولین رزمنده جهان اسلام بود گرم و آرام حفظ میکرد و همچون کوه در کنار امام علی (ع) ایستاد و خطاب به همسرش عنوان کرد "جانم فدای تو و پیش مرگ تو میشوم در شر و خیر، خوشی و ناخوشی با تو خواهم بود" با وجود چنین الگویی متاسفانه امروز با آسیبهایی مواجه هستیم و برخی همسران با طلاقهای عاطفی مواجه شدهاند.
آیت الله محامی تصریح کرد: حضرت زهرا (س) در عرصههای مختلف جامعه حضور و ایفای نقش میکرد و این شخصیت جامع برای ما الگوست و ما باید از شخصیت جامع و از ابعاد مختلف شخصیت ایشان درس گرفته و برای رسیدن به تربیت جامع، متوازن و رسیدن به قلههای کمال تلاش کنیم.
امام جمعه زاهدان بیان کرد: مادران باید برای تربیت فرزندان و اعضای خانواده تلاش کنند زیرا جایگاه مادر بسیار رفیع است و در منظومه معارف اسلامی تاکیدات زیادی به مقام مادر و پدر شده و دلیل آن اهمیت کار یعنی تربیت کادر برای جامعه اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: مادر در خانه کادرسازی و نیروسازی میکند و در این جهت رنج و سختیهای را تحمل میکند و نتیجه کار او با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهارداشت: مادران باید استوار، محکم، مقاوم و پایدار در این سنگر مانده و تلاش کنند و هر مادر خانه را پایگاه بسیج و خود را فرمانده پایگاه بداند و همانگونه که بسیج بستهای از کارهای فرهنگی را انجام می دهد مادر نیز باید در خانه این کار را انجام دهد البته کار مادر محدود به خانه نیست و این حداقل کاری است که باید انجام دهد.
وی ادامه داد: تاثیر کار مادر در گذشت زمان مشخص خواهد شد و باید با مدیریت محیط خانه انسانهایی را تربیت کند که برای آینده کشور مفید باشند.
نظر شما