به گزارش ارنا، از فصلهای این کتاب می توان به "تاریخ خارگ"، "آهوان و کوه های این جزیره "، "قطب صادرات نفت اسیر مشکلات"، "خارگو خواهر دو قلوی خارگ"، "خارگ نگین خوش نگار خلیج فارس"، "کتیبه هخامنشیان خارگ خوانده شد"، "ماجرای درگیری آیت الله یزدی با ساواک در جزیره خارگ"، "جزیره خارگ فرهنگسرای پایداری" و "خارگ تونل تاریخ خلیج فارس" می توان اشاره کرد.
همچنین در این کتاب از مردمان آبهای نیلگون خلیج فارس، آنجا که به سبب موفقیت و ظرفیتهای استثنایی مورد نظر بیگانگان بوده، سخن گفته شده است.
کتاب "حالا خارگ را شناختی یا بگویم؟" (جزیره خارک در آیینه مطبوعات) به کوشش عبدالکریم نیسنی در ۳۴۸ صفحه به شمارگان ۳۰۰ نسخه توسط انتشارات دریانورد منتشر و روانه بازار نشر شده است.
عبدالکریم نیسنی در ارتباط با انگیزه تالیف این کتاب گفت: ارتباط با مردم مهربان و اهالی آن جا به ویژه برادران اهل سنت و اهالی بومی منجر شد تا آنچه در ارتباط تنگاتنگم با این مردم گذشته به صورت مکتوب در یک مجموعه نگارش شود.
وی ادامه داد: خوشحالم که در این کتاب خاطراتی شیرین از آبادان زنده میشود زیرا میشود گفت خارگ نیز به دلیل شباهتهای زیاد در ظرفیتها و مشکلاتش به نوعی آبادان دوم است.
نظر شما