به گزارش ایرنا، هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو در گفتوگوی اختصاصی با ایرنا بار دیگر به اختصاص بودجه ۲ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون تکواندو انتقاد و تاکید کرد تفاهمنامه مالی وزارت ورزش را امضا نخواهد کرد. هادی ساعی گفت: اولین جلسهای که درخصوص امضای تفاهمنامه مالی با وزارت ورزش و جوانان داشتم، اواخر آذرماه بود. در ابتدای جلسه به من گفتند پیگیر ۲۰ میلیارد تومانی باشید که از سوی مجلس قرار است به فدراسیون تکواندو تعلق گیرد و تاکید داشتند اگر پیگیری نکنید، پول را نمیدهند و از دست میرود. من هم در جواب گفتم قطعا پیگیری میکنم ولی شما چقدر میخواهید به تکواندو بودجه بدهید. وقتی تفاهم را مقابلم قراردادند دیدم نوشته ۲۲ میلیارد تومان. گفتم ۲۲ میلیارد تومان شما(وزارت ورزش) میدهید، ۲۰ میلیارد هم مجلس که میشود ۴۲ میلیارد تومان. من تاکنون به جز هزینههای دلاری فدراسیون(۳۰۰ و اندی هزار دلار)، ۴۵ میلیارد تومان خرج کردهام ولی باز هم تا پایان سال ما کم میآوریم و کمک بیشتری به ما داشته باشید. وقتی وزارت گفت نه. آن ۲۰ میلیارد تومان مجلس هم در دل همین ۲۲ میلیاردتومان درج شده در تفاهمنامه است، خندهام گرفت و گفتم جوک میگویید!
یا ریاضی من خراب است یا مشکل جای دیگری است
وی افزود: وقتی از وزارت ورزش پرسیدم یعنی میخواهید در مجموع ۲ میلیارد تومان به فدراسیون تکواندو بودجه بدهید مجددا گفتند نه. ۲۲ میلیارد میدهیم که در جواب گفتم اینکه ۲۰ میلیاردش برای مجلس است. یا ریاضی من خراب است یا مشکل چیز دیگری است. جوابی که گرفتم این بود: خب این پول را که به شما نمیدهند. به ما میدهند و ما به شما میدهیم. من هم در جواب گفتم اگر قرار است پول به حساب شما بیاید، چرا من باید به دنبالش بروم؟ آقایان مدعی هستند این پول جدا از بودجه تکواندو نیست. سوال من این است که اگر اینطور است، چرا اسمش تبصره ۱۴ است؟ چرا اسمش بودجه وزارت ورزش نیست؟ چرا من باید دنبال این پول بروم؟ میخواهید پولی که متعلق به فدراسیون من است را بگیرید و دوباره به خودم برگردانید و منت برسرم بگذارید؟ ۲ میلیارد بودجه میخواهید بدهید که آن را هم نمیخواهم.
بودجه تکواندو در زمان پولادگر ۱۱ میلیارد بود
ساعی با اشاره به دوران ریاست پولادگر در فدراسیون تکواندو ادامه داد: به پولادگر گفتم شما قبل از من رئیس این فدراسیون بودید. چقدر بودجه گرفتید که گفت بودجه ما ۱۱ میلیارد تومان بود که ۹ میلیاردش را گرفتیم. این درحالی است که در آن زمان تکواندو رویدادی هم نداشت ولی من از زمانی که آمدهام ۱۵ رویداد برگزار کردم و تعداد زیادی هم مسابقه در پیش داریم ولی آقای پولادگر میخواهند ۲ میلیارد تومان به تکواندو بودجه بدهد.
فدراسیون پولادگر ۴ میلیارد و ۵۰۰ بدهی داشت
رئیس فدراسیون تکواندو گفت: صندوق فدراسیون تکواندو را هم خالی به من تحویل دادند ولی میگویند ۲ میلیارد تومان پول داشته. من اسفندماه فدراسیون را تحویل گرفتم و باید ۸۰۰ میلیون تومان حقوق پرسنل را پرداخت میکردم. نفرات اضافی در فدراسیون به قدری بود که در ماه هزینه حقوق و دستمزد بسیار بالا بود؛ آن هم نفراتی که اصلا حضور نداشتند و فقط حقوق میگرفتند. ضمن اینکه فدراسیون ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هم بدهی داشت.
آقایان اسناد رو کنند؛ ۸ میلیارد برایم تعهد ایجاد کردند
وی با اشاره به بدهیها به جا مانده از ریاست قبلی فدراسیون ادامه داد: وقتی من آمدم ۵ روز بعد، چند رویداد بینالمللی هم داشتیم؛ از جمله جام فجر، باشگاههای آسیا و جام ریاست فدراسیون جهانی و اوپن پاراآسیایی. رویدادهایی که برآورد هزینه آن توسط خود دوستان چیزی معادل ۷ میلیارد تومان بود. قرار بود مسابقات در کیش برگزار شود که مدیریت کردیم و با برگزاری مسابقات در تهران، ۳ میلیارد از هزینهها را کاهش دادیم ولی با این حال آقایان چیزی حدود ۷ الی ۸ میلیارد تومان بدهی برای من به جا گذاشتند و رفتند. آنوقت دوستان از اسناد و مدارکی حرف میزنند که وقتی فدراسیون را تحویل دادند، ۲ میلیارد تومان پول در صندوق بوده. اگر اینطور است، اسناد را رو کنند. ۲ میلیارد در صندوق بود ولی ۴ میلیارد و ۵۰۰ بدهکار بودند و ۷ میلیارد و اندی هم برای من تعهد ایجاد کرده بودند.
تفاهمنامه را امضا نمیکنم
ساعی گفت: آقای پولادگر بیاید در تلویزیون و با من مناظره کند. با هم به یک برنامه تلویزیونی برویم و صحبت کنیم و مردم قضاوت کنند. ایشان مدعی است ما بدون امضای تفاهمنامه ۹ میلیارد تومان به فدراسیون کشتی پول دادهایم. خب مابقی پول را هم بدهید. من تفاهمنامه را امضا نمیکنم. من منکر دریافت پول نمیشوم. آقایان پول دادهاند ولی از تبصره ۱۴ بوده. اصلا مشخص نیست از بودجه خودشان چقدر دادند و از تبصره ۱۴ چقدر. البته فرقی هم نمیکند آخرش این است که میخواهند ۲۲ میلیارد بدهند دیگر.
به خاطر ۳۰ میلیون تومان مهماندوست فراری شد
رئیس فدراسیون تکواندو با اشاره به دوران سرمربیگری رضا مهماندوست در ایران و گلایههای مکرر او از پرداخت نشدن حقوق و دستمزدش، گفت: در زمان دبیرکلی بهرام افشارزاده در کمیته ملی المپیک قرار شد به مربیان تیمهای ملی و رشتههای مدالآور و آنها که سهمیه المپیک کسب کرده بودند، رقم ۵ میلیون تومان پرداخت شود. این پول به حساب فدراسیونها واریز شد. فدراسیون تکواندو نیز فقط همین مبلغ را به حساب رضا مهماندوست واریز کرد و حقوق قبلیاش را نداد. این درحالی بود که مهماندوست با فدراسیون قرارداد داشت و باید مطابق با آن حقوقش را میگرفت. ۱۰ ماه به المپیک باقیمانده و به فرض این که حقوق مهماندوست در آن زمان ۳ میلیون تومان بود، مجموع پرداختی فدراسیون به او میشد ۳۰ میلیون تومان که پرداخت نشد و پولادگر به خاطر همین ۳۰ میلیون مهماندوست را از ایران فراری داد و بعدها گفته شد مهماندوست مزدور است. اینها همه جوره درحال ضربه زدن به تکواندو و خشک کردن ریشههای این رشته هستند.
شاید به من هم مثل دبیر بگویند بیادب!
ساعی در واکنش به اینکه فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر هم بر سر بودجه چالش مشابهی داشت، اما به خاطر ادبیات تندی که به کار برد، محکوم شد، افزود: من که بیادب نیستم؛ البته احتمال دارد آقایان به من هم بگویند بیادب. چرا آقایان با کلمات بازی میکنند و میگویند این پول از منبع ما داده میشود؟ منبع این پول مشخص است و اسمش هم تبصره ۱۴ است. ضمن اینکه مجلس این بودجه را فقط به فدراسیونهای مدالآور اختصاص داده نه همه فدراسیونها. این پول مختص فدراسیون تکواندوست. مال فدراسیون کشتی و وزنهبردای و همه رشتههای مدالآوری است که همیشه جور کاروان ایران را در تورنمنتهای مهم کشیدهاند.
نظر شما