حجتالاسلام عباس محمدحسنی روز سه شنبه در آیین آغاز بهکار مدرسه قرآنی نداجا در بندرعباس اظهار داشت: قرآن میفرماید تا شما کتابهای آسمانی را پیادهسازی نکنید به جایی نمی رسید و چیزی نیستید.
وی ادامه داد: در حوزه قرآن هم باید در ۲ بخش فعالان قرآنی همگانی و فعالان عرصههای قهرمانی قرآن کار کنیم و اگر چنانچه بخواهیم به درستی به هدف ترسیم شده توسط قرآن دست یابیم باید دارای مدرسه ای میبودیم که علاقهمندان به حفظ و مفاهیم قرآن در زمینه حفظ متمرکز میشدند تا یکی از مقدمات اقامه کتابهای آسمانی از جمله قرآن کریم فراهم شود.
وی اضافه کرد: این نخستین مدرسه قرآنی در ارتش و نیروهای مسلح بوده که بسیار حایز اهمیت است.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: البته زمانی که گفته میشود مدرسه قرآنی، این به ذهن برسد که افراد بخشی از وقت خود را در خارج از وقت اداری را برای تلاوت و تعلیم و تعلم قرآن قرار میدهند، درصورتی که چنین نیست و کسانی که در این مدرسه آموزش میبینند به طور کامل از محل خدمت منفک میشوند و ۲۴ ساعته اقدام به حفظ و فراگیری برنامههای قرآنی و درک مفاهیم قرآنی میکنند.
وی ابراز کرد: انشاءالله برکات فراوانی از این رهگذر نصیب نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی و بهخصوص نیروی دریایی خواهد شد و امیدواریم این نخستین و آخرین مدرسه قرآنی در ارتش نباشد به سایر نیروها تسری یابد.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تأکید کرد: حتی در خود نیروی دریایی هم به یک مدرسه قرآنی بسنده نشود و برای اینکه بتوانیم ارتش را کاملاً قرآنی کنیم به مدرسههای قرآنی متعددی هم در حوزه پایوران، وظیفه و همسران و فرزندان نیاز داریم.
وی بیان کرد: اگر بخواهیم قرآن را از مهجوریت درآوریم یکی از بهترین راهها راهاندازی همین مدرسههای قرآنی هدفمند، نظاممند و هوشمند است و این گام نخست است و امید میرود گامهای بعدی هم در سطح نداجا و آجا برداشته شود.
وی یادآور شد: ماندگاری هر فرد در تاریخ به اندازه کارهای ماندگاری است که انجام میدهد و راهاندازی چنین مدرسه ای یکی از تاریخی ترین و ماندگارترین کارها است.