۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳
کد خبرنگار: 2743
کد خبر: 84994370
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۳ هزار تن گندم از کشاورزان لرستانی خریداری شد

خرم آباد - ایرنا - مدیرکل تعاون روستایی لرستان گفت: ۴۳ هزار تن خرید تضمینی گندم صورت گرفت که نسبت به سال گذشته افزایش ۱۰۰ درصدی خرید تضمینی محصول ثبت شده است.

امین علی نیایی فرد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: امسال ۵۷ هزار تن نهاده های دامی بین دامداران استان توزیع شد.

وی افزود: یکی از سیاست هایی که توسط اداره کل تعاون روستایی به منظور حمایت از دامداران استان پس از کاهش قیمت دام در استان صورت گرفت، خرید حمایتی دام بود که در این راستا تعداد هفت هزار و ۳۰۰ راس بره و یک‌هزار و ۱۱۲ راس گوساله از دامداران استان خریداری و پس از کشتار در قالب ۴۱۲ تن گوشت گرم در سردخانه های استان ذخیره سازی شد.

وی بیان کرد: به دنبال کاهش قیمت دام در لرستان در مقاطعی، به منظور حمایت از دامداران لرستان تعداد هشت هزار و ۴۱۲ راس بره و گوساله از دامداران لرستان خریداری شد.

مدیرکل تعاون روستایی لرستان با اشاره به توزیع ۲۲ هزار تن آرد خانه پزی روستایی در استان از ابتدای سال جاری تاکنون اضافه کرد: حدود ۴۰ میلیون لیتر سوخت نیز طی این مدت بین روستاییان مناطق صعب العبور استان توزیع شده است.

نیایی فر با اشاره به توزیع پنج هزار و ۸۲۲ تن نهاده های کشاورزی و کود شیمیایی بین روستاییان استان طی ۹ ماهه نخست امسال، ادامه داد: ذخیره سازی ۲ هزار تن مرغ گرم در سردخانه های استان نیز یکی دیگر از اقدامات تعاون روستایی به منظور تعادل بین عرضه و تقاضا و ذخیره سازی به منظور تزریق به بازار در هنگام کمبود است که در ۹ ماهه امسال صورت گرفت.

نیایی فر گفت: امسال مطابق دستورالعمل های ابلاغی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و مصوبات کمیته استانی و همچنین براساس اعلام آمادگی اتحادیه تعاونی روستایی استان، تنظیم بازار میوه شب عید به اتحادیه تعاون روستایی واگذار شده است.

وی افزود: سال های قبل دولت مسوولیت اصلی تنظیم بازار شب عید را برعهده داشت اما امسال این وظیفه به اتحادیه تعاونی روستایی به عنوان مباشر واگذار شده است.

به گفته وی هدف دولت از مشارکت بخش غیردولتی در تنظیم بازار میوه شب عید به‌ ویژه سیب و پرتقال، توزیع میوه به قیمت مناسب برای مصرف‌کننده و تامین و حمایت از تولیدکننده است.

مدیرکل تعاون روستایی با اشاره به اینکه تعاون روستایی امسال تنها وظیفه نظارتی برعهده دارد، افزود: امسال اتحادیه ها به صورت مستقیم و بدون واسطه محصولات تولیدی باغداران و یا سایر بهره برداران این بخش را خریداری می کنند.

نیایی فرد همچنین با اشاره به یکی از سیاست های ابلاغی کشوری با عنوان طرح "روستا بازار" تصریح کرد: در این طرح شرکت ها و اتحادیه های تعاون روستایی چنانچه مکان های تجاری یا غرفه هایی جهت عرضه مستقیم محصولات تولیدی شرکت‌ها و اتحادیه های تحت پوشش سازمان تعاون روستایی همچون شرکت‌ها و اتحادیه های تعاونی روستایی ودیگر اتحادیه های کشاورزی دامداران، مرغداران، اتحادیه زنبورداران ،آبزی پروری، شرکت تعاونی روستایی زنان داشته باشند با هدف ارتباط مستقیم و بدون واسطه تولیدکننده و مصرف کننده، این اماکن را با عنوان "روستا بازار" احیاء کرده و به مکان هایی برای عرضه محصولات تولیدی این تشکلها تبدیل می کنند.

وی با اشاره به اینکه اقدام فوق در جهت حمایت از مصرف کننده و انجام خرید بدون واسطه و به قیمت مناسب اجناس است، عنوان کرد: در این "روستا بازارها" تشکلها پای کار آمده و کالاهای تولیدی خود را همچون گوشت قرمز و فرآورده های دامی و لبنی، عسل و زیرمجموعه های تولیدی آن، مرغ، صنایع دستی، مرباجات و ترشیجات و سایر کالاهایی که عمدتا تولیدات روستایی و اتحادیه ها هستند به فروش مستقیم و بدون واسطه گذاشته می شوند تا با قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسد.

به گفته وی طرح "روستا بازار" عرضه مستقیم محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره توسط اتحادیه ها و تشکل های روستایی تحت پوشش تعاون روستایی است که در راستای حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده است.

علی نیایی فردگفت: بنا داریم چنانچه امکانات استان اجازه دهد و فضاها و امکانات مناسب در اختیارمان قرار گیرد و دست اندر کاران و سایر مسئولان شهرستانی نیز همکاری لازم را در این راستا داشته باشند، طرح مربوطه را در اکثر شهرهای استان اجرا نماییم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha