رشد ۴ درصدی به‌کارگیری دانش بنیان‌ها در بخش کشاورزی کافی نیست

تهران- ایرنا- رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بخش کشاورزی بیش از ۴ میلیون بهره‌بردار بزرگ‌ترین و تأثیرگذارترین بخش خصوصی فعالیت دارند، گفت: رشد ۴ درصدی به‌کارگیری شرکت‌های دانش بنیان در بخش کشاورزی کافی نیست.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمدجواد عسکری امروز دوشنبه در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه جامع کشاورزی و نهمین نمایشگاه نهاده‌های کشاورزی که در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، افزود: کمیسیون کشاورزی مجلس از شرکت‌های دانش بنیان با تمام توان‌بخش کشاورزی حمایت می‌کند.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: بخش کشاورزی با وجود بیش از ۴ میلیون بهره‌بردار بزرگ‌ترین و تأثیرگذارترین بخش خصوصی کشور به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: بخش کشاورزی توانسته اشتغال‌زایی خوبی را ایجاد کند و ظرفیت‌های حوزه کشاورزی به دلیل تنوع اقلیمی حائز اهمیت است.

عسکری گفت: به نظر می‌رسد با مدیریت خوب و برنامه‌ریزی بر اساس نقشه راه می‌توانیم به یک نقطه مطلوب در بخش کشاورزی برسیم. امنیت غذایی در دنیا دارای اهمیت بسیار بالایی است، بنابراین کشورها در این حوزه باید با برنامه حرکت کنند تا دچار چالش نشوند.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ابتدای سال و همچنین تاکید مجدد ایشان به حوزه کشاورزی در دیدار با هیات دولت، یادآور شد: حوزه تدوینی برای تولید بهتر و با کیفیت فراهم شده است.

وی بیان کرد: تلاش داریم در حوزه دانش‌بنیان کردن و افزایش روند صادرات و تولید محصولات کشاورزی این بخش را حمایت کنیم تا بر اساس سند چشم‌انداز ۲۰ساله در افق ۱۴۰۴، جمهوری اسلامی ایران به جایگاه ارزشمندی در منطقه برسد.

عسکری افزود: در بخش صادرات تلاش داریم تعرفه صادرات محصولات کشاورزی را ممنوع کنیم البته باید ۶ ماه قبل از صادرات هر محصول تصمیم‌گیری‌های لازم گرفته شود.

عسکری با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه تلاش داریم کاستی‌ها را جبران کنیم، گفت: مجلس شورای اسلامی و کمیسیون کشاورزی، قاطعانه با تمام توان و به صورت ویژه از دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی حمایت می‌کند.

رشد ۳۰۰ درصدی کمیت وکیفیت نمایشگاه جامع کشاورزی

«علیرضا رضازاده» رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی نیز در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه جامع کشاورزی و نهمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های دامی که در محل دایمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد افزود: شیوع کرونا باعث رکود، کم‌رمق شدن و لغو نمایشگاه‌ها در کشور شده بود؛ اما به طور مجدد این نمایشگاه‌ها رونق گرفته و وزارت جهاد کشاورزی از برگزاری این نمایشگاه‌ها حمایت می‌کند.

وی با بیان این که نمایشگاه امروز با نمایشگاه‌های گذشته تفاوت دارد، تصریح کرد: این نمایشگاه شروع یک حرکت به سمت استمرار نمایشگاه جامع کشاورزی در ایران است و کشاورزان می‌توانند از این نمایشگاه به خوبی بهره برداری کنند.

رضازاده اظهار داشت: امروز جمعی از اتحادیه‌ها و انجمن‌ها گرد هم آمدند و وزارت جهاد کشاورزی در این نمایشگاه یک سالن مجزا دارد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم از غرفه‌های بخش کشاورزی حمایت می‌کند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: طبق آمارها، این نمایشگاه در ۲۵ هزار متر مربع و ۱۲ سالن برگزار شده و بزرگ‌ترین نمایشگاه جامع کشاورزی در کشور محسوب می‌شود.

به گزارش ایرنا، نخستین نمایشگاه جامع کشاورزی و نهمین دوره نمایشگاه تخصصی نهادهای کشاورزی (سم و کود) در محل دایمی نمایشگاه‌های تهران از امروز ۱۹ تا ۲۲ دی ماه در حال برگزاری است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha