به گزارش خبرنگار ایرنا عبدالحمید نارویی روز دوشنبه در نشست با رییس صندوق کارآفرینی امید چابهار اظهارداشت: آموزشهای فنی و حرفه ای به سبب انعطاف پذیری نشات گرفته از خصیصه های بازار کار و پتانسیلهای منطقه و نیز به دلیل آموزش و ایجاد مهارتهای لازم در افراد برای توانایی در احراز مشاغل، نقش به سزایی در اشتغال دارند.
وی بیان کرد: این آموزشها مهارتهای خاص مورد نیاز صنعت، خدمات و مهارت های عمومی بازار کار را فراهم میسازد و برای شاغلینی که به دلیل تغییرات تکنولوژی دچار کاهش کارایی می شوند امکان به روز شدن و تکمیل مهارت را فراهم میکند.
رییس صندوق کارآفرینی امید چابهار نیز در این نشست بیان کرد: به ۴۵ نفر از مهارت آموختگان فنی وحرفه ای این شهرستان مبلغ چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات در حال پرداخت است که امیدواریم این تسهیلات در رفع مشکلات بیکاری نقش موثری داشته باشد.
محمدیاسین افرازه با اشاره به اینکه ماموریت این صندوق حمایت از کسب و کارهای کوچک است، گفت: عمده وجه تمایز این صندوق با بانک ها، تامین مالی برای افراد غیر بانکپذیر است.
وی افزود: تجهیز سپردههای خرد مردم و تلفیق آن با اعتبارات دولتی، شناسایی و توانمندسازی جوانان واجد شرایط و کمک در ایجاد کسب و کارهای خرد کم سرمایه و بازار پسند با محوریت فعالیت های کارآفرینانه در راستای رفع نیازهای مهارتی منطقه و توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات از اهداف این صندوق است.
نظر شما