استاندار:تامین اعتبارات برای رفع نقاط حادثه‌خیز استان مرکزی در اولویت کاری قرار گیرد

اراک- ایرنا - استاندار مرکزی گفت: تامین اعتبارات برای رفع نقاط حادثه خیز استان مرکزی با هدف کاهش حوادث جاده‌ای و تلفات ناشی از آن در اولویت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» عصر یکشنبه در شورای راهبری تصادفات استان مرکزی افزود: سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مواردی که مربوط به رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده است را برای تخصیص اعتبارات در اولویت قرار دهد.
وی در ادامه اظهار داشت: برای کاهش تصادفات رانندگی در استان مرکزی می‌توان از علائم هشدار سنگین استفاده کرد تا سرعت رانندگان و در نتیجه تعداد فوت شدگان کمتر شود.
استاندار مرکزی گفت: برخی از نقاط حادثه خیز در استان مانند شازند، خیر آباد، آشتیان و غیره برای نصب علایم هشدارهای سنگین شناسایی شوند.
وی اظهار داشت : اقدامات خوبی در حوزه راه‌های استان مرکزی انجام شده اما در کاهش تصادفات و تلفات موثر نبوده بنابراین باید اولویت‌بندی جدید انجام شود و با بهره‌گیری از مصوبات گذشته برای کاهش تصادفات جاده‌ای اقدامات مناسب در استان عملیاتی شود.

سرعت متوسط خودروها در معابر شهری اراک از میانگین کشوری ۲۵ درصد بالاتر است

رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: سرعت متوسط خودروها در معابر شهری اراک از میانگین کشوری ۲۵ درصد بالاتر است.
سید«علی حسینی»، متوسط سرعت در معابر شهری در کشور را ۸۷ کیلومتر بر ساعت عنوان کرد و افزود: ساوه نیز با ۷۶ کیلومتر بر ساعت ۱۴ و نیم کیلومتر از میانگین کشوری بالاتر است.
وی اظهارداشت: شمار فوت شدگان استان مرکزی در ۹ماه اخیر ۲۳ درصد افزایش یافته که از نظر تعداد ۲۳ نفر، از نظر تعداد مجروحان ۱۵ درصد و شمار مصدومین نیز ۱۹ درصد افزایش ثبت شده است.
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: اکنون با ۴۴ درصد افزایش تصادفات درون و برون شهری در استان مواجه هستیم.
سرهنگ حسینی افزود: استان مرکزی از نظر تعداد فوت شدگان هشت درصد و از نظر اعمال قانون نیز ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وی اظهارداشت: اکنون میزان تصادفات در شهر های اراک با ۳۷ کشته، ساوه با ۲۵ کشته، خمین با پنج کشته، محلات با ۶ کشته و زرندیه با چهار کشته به ثبت رسیده است.
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: ۴۴ درصد میزان فوت شدگان در حوادث رانندگی در استان، امسال افزایش ثبت شده که ۸۶ نفر را شامل می‌شود.
وی اظهارداشت: از این تعداد ۶۶ درصد فوت شدگان در بیمارستان‌ها فوت کرده‌اند که علت آن توسط دانشگاه علوم پزشکی درحال بررسی است.
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: روند جانباختگان در تصادفات درون شهری از سال ۹۹ تا سال گذشته، شیب افزایشی داشته است که استان مرکزی رتبه ۲۶ کشور را در این شاخص کسب کرده است.
سرهنگ حسینی افزود: استان مرکزی در هشت ماه اخیر در تعداد کشته‌شدگان درون شهری رتبه ۲۸ کشور را به دست آورده است.
وی اظهارداشت: اکنون استان مرکزی در تصادفات درون شهری ۳۴ درصد رشد داشته که در شهرستان محلات ۵۰۰ درصد، ساوه ۴۱ درصد، خمین ۱۶۷ درصد و اراک ۱۸ درصد که سهم هر شهرستان در افزایش تصادفات درون شهری است.
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: این استان در ۹ ماه اخیر از نظر تعداد جانباختگان در سطح کشور، دومین استان بوده است.

سرهنگ حسینی افزود: کاهش ۱۰ کیلومتر بر ساعت در معابر شهری و استفاده از سرعت‌کاه از راهکارهای رفع مشکلات در حوزه راه در استان مرکزی است.

نصب ۱۳۰ دوربین نظارتی در استان مرکزی

مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده‌ای استان مرکزی نیز گفت: نصب ۱۳۰ تا ۱۴۰ دوربین نظارت برون شهری در این استان افزایش یافته است اما تعداد تلفات و سرعت خودروها کاهش نیافته است.
«مهرداد جهانی» افزود: نصب دوربین نظارتی جاده‌ها تاثیری در کاهش تصادفات و در نتیجه فوت شدگان در این استان نداشته است.
وی با بیان اینکه، تعداد خودروها با پلاک مخدوش در استان افزایش یافته است، اظهارداشت: از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو در استان مرکزی ۶۰ هزار دستگاه خودرو با پلاک مخدوش وجود دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: ۴۴ درصد تصادفات در استان به علت واژگونی خودرو در سطح جاده اتفاق می افتد که ۳۱ درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha