نگاه ویژه دولت به بخش درمان منطقه مرزی اروندکنار آبادان

آبادان - ایرنا - توجه به مشکلات بهداشت و درمان مناطق محروم و دورافتاده به ویژه در نوار مرزی از جمله شهر مرزی اروندکنار آبادان باعث شده تا اهالی برای درمان به مرکز شهرستان و استان مراجعه نکنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا بیمارستان حضرت زینب (س) اروندکنار از جمله بیمارستان‌های عمومی مجهز در آبادان است که در سال ۱۳۹۶ با ۲۱ تخت فعال فقط بیماران اورژانسی را پذیرش و سایر بیماران برای دریافت خدمات پزشکی تخصصی می بایست ۴۵ کیلومتر تا آبادان را طی می‌کردند.

با نگاه و رویکرد ویژه دولت سیزدهم به مناطق محروم به ویژه مناطق مرزی در یک سال گذشته در این بیمارستان اتاق عمل، بخش‌های آی.سی.یو، و سی.سی.یو و توسعه بخش‌های داخلی ، جراحی و اطفال با ۷۰ میلیارد ریال هزینه تکمیل و راه‌اندازی شد.

یکی از اهالی اروند کنار گفت: با راه‌اندازی بخش دیالیز وا حضور متخصص داخلی، دیگر بیماران دیالیزی نیازی برای عزیمت به بیمارستان‌های آبادان و دیگر نقاط را ندارند.

جاسم نصاری افزود: تا چند وقت پیش برای دیالیز به آبادان مراجعه می کردم ولی پس از راه‌اندازی این بخش در اروندکنار، علاوه بر من چندین نفر از بیماران که بیشتر افراد مسن و کم توان مالی هستند دیگر نیازی به مراجعه به آبادان ندارند.

یکی دیگر از اهالی شهر مرزی اروندکنار نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: چند پزشک متخصص در بیمارستان اروندکنار مستقر شده‌اند و دیگر نیازی نیست برای درمان به آبادان برویم.

نگاه ویژه دولت به بخش درمان منطقه مرزی اروندکنار آبادان

زینب موسوی گفت:یکی از مشکلات مادران منطقه نبود پزشک متخصص اطفال بود که باید با مشکلات زیاد برای درمان کودکان خود به آبادان می رفتیم و با توجه به اینکه شغل بیشتر مردان منطقه دریانوردی است و معمولا ۱۰ روز در دریا هستند رفتن به آبادان برای مادران سخت بود.

رییس بیمارستان حضرت زینب (س) اروند کنار افزایش خدمت رسانی مناسب و با کیفیت را سرلوحه کار مسوولان و کادر این بیمارستان بیان کرد و گفت:به لطف و یاری خداوند و پیگیری رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان با حضور متخصص رادیولوژی، برای نخستین بار درمانگاه رادیولوژی و سونوگرافی در این بیمارستان دایر شده است.

دکتر فرهنگ فرخی‌نژاد ادامه داد: برنامه ما این است که نوبت‌های حضور پزشک متخصص رادیولوژی در کلینیک تخصصی بیمارستان را افزایش دهیم تا نیاز مردم به اقدام تشخیصی مهمی چون سونوگرافی بدون نیاز به تردد به آبادان و هزینه رفت و آمد و با هزینه و تعرفه‌های دولتی برطرف شود.

وی ادامه داد: ۹ پزشک با تخصص‌های مختلف برای ارایه خدمات به مردم منطقه محروم اروندکنار ، در بیمارستان حضرت زینب(س) مشغول کار هستند.

نگاه ویژه دولت به بخش درمان منطقه مرزی اروندکنار آبادان

دکتر سیدمحمد محمدی افزود: با راه‌اندازی کامل اتاق‌های عمل و مجهز در بیمارستان اروندکنار در یک روز فقط ۹ عمل جراحی موفقیت آمیز انجام شد و بیماران پس از آن در بخش‌های مختلف بستری شدند.

یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بخش زیادی از مردم اروندکنار زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که هنگام مراجعه به بیمارستان دولتی باید هزینه پرداخت کنند.

جلیل مختار افزود:با توجه به مسافت بیش از ۴۵ کیلومتری اروندکنار تا نزدیکترین مرکز درمانی تامین اجتماعی، به منظور تسهیل در ارایه خدمات درمانی به بیمه شدگان منطقه که بیشتر از قشر ملوان و صیاد هستند این تصمیم اتخاذ شده است.

وی از صدور مجوز خرید و نصب دستگاه سی‌تی‌اسکن تشخیصی در بیمارستان حضرت زینب(س) اروندکنار خبر داد و گفت:مجوز توسعه فاز دوم این بیمارستان نیز اخذ و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

احسان عباسپور ، فرماندار ویژه آبادان نیز ، افزایش بخش‌های بیمارستان حضرت زینب(س) را گام مثبتی در چشم انداز سلامت منطقه خواند و افزود: با این اقدام دیگر لازم نیست شهروندان اروندکنار برای درمان به بیمارستان‌های دیگر مراجعه کنند.

شهر مرزی اروندکنار در ۴۵ کیلومتری آبادان و روبه‌روی شهر فاو عراق قرار دارد. شغل بیشتر اهالی این منطقه ملوانی و کشاورزی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha