نخستین گروه‌های بنیاد نخبگان در دستگاه‌های اجرایی استخدام می‌شوند

بوشهر - ایرنا - معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان گفت: در کنار صدور مجوز جذب ۲ هزار نخبه در کشور، نخستین گروه‌های این بنیاد برای استخدام در دستگاه‌های اجرایی استان‌ها دوره توانمندسازی را طی کرده و به زودی استخدام می‌شوند

به گزارش ایرنا، میثم شهبازی صبح امروز در نشست با استاندار بوشهر اظهار کرد: هیات امنای بنیاد ملی نخبگان بعد از تعطیلی ۹ ساله به ریاست رئیس جمهور تشکیل شد و در این راستا رئیس جمهور توجه ویژه‌ای به مطالبات این نهاد دارد.

وی تصریح کرد: باید از ظرفیتی که دولت برای بنیاد ملی نخبگان ایجاد کرده حداکثر استفاده شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان از افزایش جذب نیروهای بنیاد ملی نخبگان در دستگاه‌های دولتی، اجرایی و صنایع استراتژیک خبر داد و یادآور شد: جذب نخبگان در اعضای هیات عملی دانشگاه‌ها از دیگر برنامه‌ها در حمایت از بنیاد ملی نخبگان است.

وی با تأکید بر توجه به جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی استان‌ها، بیان کرد: حمایت استانداران از برنامه‌های بنیاد نخبگان ستودنی است.

شهبازی به مهاجرت نخبگان از استان‌ها به مرکز کشور خبر داد و بیان کرد: بسیاری از نخبگان بومی استان‌ها به مرکز کشور مهاجرت کردند که باید از این ظرفیت در حل مسائل استان‌ها توسط نخبگان بومی همان استان استفاده شود.

وی از نشست هم‌اندیشی نخبگان و استعدادهای برتر مناطق مختلف کشور مقیم تهران با استانداران و مسئولان بنیاد ملی نخبگان خبر داد و اضافه کرد: در این نشست‌ها مسئولان استانی با ظرفیت‌های نخبگان استان خود آشنا و از طرف دیگر نیز نخبگان استان‌ها برای حل مسائل منطقه و استان خود ترغیب و تشویق می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان گفت: نخبگان موتور محرک و پیشران کشور برای دستیابی به رشد، توسعه و بالندگی هستند و برای حمایت از آن‌ها باید چالش‌های موجود در مسیر آن‌ها را شناسایی و رفع کنیم که این مهم نیازمند مشارکت و همکاری دستگاه‌های اجرایی است.

وی ادامه داد: به‌طور میانگین ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر در کشور تحت پوشش بنیاد نخبگان قرار دارند و با توجه به طرح‌های جدیدی که در بنیاد نخبگان تعریف و ابلاغ می‌شود رویکرد شناسایی نخبگان از غیر فعال به فعال تغییر کرده است.

شهبازی یادآور شد: در شیوه غیرفعال افراد با توجه به فراخوان بنیاد شرکت و توانمندی و سوابق خود را اظهار می‌کردند که بررسی می‌شد، اما در رویکرد فعال که بیشتر اختصاص به سرآمدان علمی دارد آن‌هایی که واجد شاخصه‌های بزرگ علمی هستند و افرادی که سابقه زیادی در خدمت رسانی به حوزه علم، فناوری و پژوهش کشور دارند را بنیاد خود شناسایی و به افراد تحت حمایت خود اضافه می‌کند.

وی گفت: یکی از اولویت‌های بنیاد نخبگان در سال‌های اخیر رفع دغدغه‌های معیشتی نخبگان و ایجاد ارتباط دوسویه با آنان و امید آفرینی است.

شهبازی ادامه داد: اشتغال نخبگان یکی دیگر از راهکارهاست که براساس آن جذب نخبگان را در دانشگاه‌ها و در قالب طرح شهید شهریاری و خارج از محدودیت‌های جذب و همچنین جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و نگهداری نخبگان را داریم که به‌تازگی مجوز جذب ۲ هزار نخبه در کشور جدا از شرایط عادی استخدامی را دریافت کرده‌ایم و در حال پیگیری برای رفع مشکل مسکن نخبگان هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: رشد و پیشرفت کشور در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که جوانان نخبه این مرز و بوم با پشتکار، دانش ورزی و مجاهدت پیشرفت‌های بسیاری را با سرعت ایجاد کرده‌اند.

محمد هادی رستمیان ادامه داد: نیاز است بسترهای نخبه پروری را بشناسیم و خلاهای این راه را مرتفع کنیم تا دچار مشکل نشویم.

وی افزود: استان بوشهر یک استان ساحلی است و از نعمات دریایی بسیاری بهره‌مند است و در کنار آن در حوزه کشاورزی هم مواهب خوبی داریم که بنیاد نخبگان می‌تواند در این زمینه ورود کرده و و موفقیت‌های خوبی کسب کند.

رستمیان عنوان کرد: در استان بوشهر پیشرفت به ترتیب در سطح خدمات، سپس صنعت و کشاورزی است و این در شرایطی است که صنایع بزرگی در استان داریم و نباید سهم صنعت در جایگاه دوم باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر یادآور شد: شهرداری و شورای اسلامی شهر بوشهر باید برای قدردانی از نخبگان، خیابانی را به نام پرفسور نبی پور و استاد سید جعفر حمیدی نام‌گذاری کنند.

در این نشست، زهرا میروکیلی بعنوان سرپرست بنیاد نخبگان استان بوشهر معرفی و از خدمات الله کرم اخلاقی تقدیر به عمل آمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha