نخست وزیر تشکیلات خودگردان: تحریم اسرائیل مردم فلسطین را از ادامه مبارزه بازنخواهد داشت

تهران- ایرنا- "محمد اشتیه" فلسطین جمعه شب در واکنش به تحریم رژیم صهیونیستی علیه مقامات این تشکیلات گفت که این اقدام رژیم آپارتاید هرگز مانع نخواهد شد که مردم فلسطین دست از ادامه مبارزه خود بردارند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری "سما" فلسطین، اشتیه اظهار کرد: سرقت های مداوم سرمایه های مردم فلسطین از سوی اسرائیل هرگز موجب نخواهد شد که ما به مبارزه سیاسی و دیپلماتیک خود در محافل بین المللی برای ایفای حقوق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت و تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ و به مرکزیت قدس شریف و نیز بازگشت آوارگان فلسطینی به وطنشان براساس قطعنامه ۱۹۴ سازمان ملل متحد ادامه ندهیم.

وی گفت: کشورهایی که یورش بن گویر به مسجد الاقصی را محکوم کردند، اظهارات دیپلماتیک را به سیاست‌های عملی تبدیل کنند تا هم مانعی برای این گونه جنایت‌ها و هتک حرمت‌ها و هم برای جلوگیری از تکرار نشدن این گونه حوادث، عاملان آن مجازات شوند.

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز جمعه در بیانیه ای از تحریم علیه فلسطینی‌ها خبر داد.

براساس این بیانیه، رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت که ۱۳۹ میلیون شکل (حدود ۳۹ میلیون دلار) را از اعتبارات تشکیلات خودگردان فلسطین قطع کند که به گفته صهیونیست‌ها به عنوان حقوق ماهانه خانواده اسیران و شهدای فلسطینی پرداخت می شد.

رژیم صهیونیستی این اعتبار را قرار است به خانواده شهرک نشینان صهیونیست اختصاص دهد که در درگیری با جوانان فلسطینی کشته شدند.

توقف ساخت واحد مسکونی فلسطینی‌ها در منطقه جیم که ۶۰ درصد از مساحت کل کرانه باختری رود اردن را تشکیل می دهد، از دیگر تحریم‌های رژیم صهیونیستی است.

کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه اخیر خواستار تحریم علیه مسئولانی شده است که از دادگاه بین المللی لاهه خواسته اند که تعریفی درباره ماهیت اشغالگران ارائه دهد.

دولت افراطی نتانیاهو تاکید کرده است که مسئولان ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین تحریم و رفت و آمد آن ها محدود شود.

مجمع عمومی سازمان ملل روز شنبه گذشته قطعنامه ای علیه رژیم صهیونیستی را با ۸۷ رای موافق صادر کرد.

این مجمع با اکثریت آرا درخواست فلسطین برای صدور استفساریه حقوقی از سوی دیوان دادگستری بین المللی درخصوص ماهیت اشغالگری اسرائیل را تصویب کرد.

بر اساس این گزارش، ۸۷ کشور به این قطعنامه رای موافق، ۲۶ کشور رای مخالف و ۵۳ کشور رای ممتنع دادند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha