۵۶.۲ درصد مردم ۴۱ کشور و منطقه معتقدند چین در مبارزه با کرونا نقش مهمی ایفا کرد

تهران - ایرنا- تازه ترین نظر سنجی نشان می دهد ، ۵۶.۲ درصد از پاسخ دهندگان جهانی فکر می کنند که چین نقش مهمی در مبارزه جهانی علیه COVID-۱۹ ایفا کرده است.

به گزارش ایرنا ، شبکه سی جی تی ان ایننظر سنجی که در ۴۱ کشور و منطقه توسط اتاق فکر سی جی تی ان( CGTN Think Tank ) و موسسه افکار عمومی چین در دانشگاه رنمین صورت گرفت، پاسخ دهندگان گفتند که آنها تحت تاثیر اقدامات چین برای اهدای واکسن و سایر مواد ضد اپیدمی به کشورهای دیگر هستند.

این درحالیست که ۷۱.۳۶ درصد ار آفریقایی های شرکت کننده در این نظرسنجی نقش چین در مبارزه با کووید ۱۹ و تولید و ارایه واکسن ضد کرونا را ستودند.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۵۱.۴ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند کشورهایی که دارای قدرت فراگیر ملی پیشرو هستند، باید مسئولیت‌های بین‌المللی را متناسب با قدرت ملی خود بر عهده بگیرند و گفتند چین در این زمینه کار خوبی انجام داده است.

همچنین، ۶۶.۶ درصد از پاسخ دهندگان جوان جهانی گفتند که انتظار دارند چین نقش بیشتری در حکمرانی جهانی ایفا کند.

این گزارش می گوید ، از زمان شیوع کووید-۱۹، چین سخت کار کرده است تا واکسن های ضد کرونا را به یک کالای عمومی جهانی تبدیل کند و به طور مداوم به کشورهای کمتر توسعه یافته کمک های واکسن ارائه می دهد.

شبکه سی جی تی ان گفت : از ماه می ۲۰۲۲، چین ۱۰۰ میلیون دلار به COVAX برای توزیع واکسن در کشورهای در حال توسعه کمک کرده است. این کشور همچنین گروه های متخصص پزشکی را به ۳۴ کشور فرستاد و تجربیات خود را در زمینه مقابله با بیماری همه گیر با بیش از ۱۸۰ کشور و سازمان بین المللی به اشتراک گذاشت.

چین تاکنون مواد ضد اپیدمی را در اختیار ۱۵۳ کشور و ۱۵ سازمان بین المللی قرار داده است، از جمله ۲.۲ میلیارد دوز واکسن کووید-۱۹ ، ۲ میلیارد دلار کمک بین المللی چین برای کشورهای در حال توسعه برای واکنش به تأثیر COVID-۱۹ است.

این درحالیست که اکنون دولت محلی چجیانگ در چین در اواخر سال گذشته میلادی اعلام کرد که این استان روزانه با حدود یک میلیون مورد ابتلا به بیماری همه‌گیر «کووید ۱۹» روبرو است و انتظار می‌رود این رقم در آینده دو برابر شود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در چین با وجود افزایش بی‌سابقه آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور گزارش داده که طی پنج روز گذشته حتی یک مورد مرگ بر اثر ابتلا به «کووید ۱۹» در چین به ثبت نرسیده است. این در حالی است که کارشناسان بین‌المللی این آمار را زیر سوال می‌برند و از دولت چین خواسته‌اند تا با شفافیت بیشتری درباره موج شیوع کرونا در این کشور اطلاع‌رسانی کند.

افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در چین به دنبال تغییر سیاست پکن در قبال شیوع این ویروس به ثبت رسیده است. پکن چند هفته پیش در پی اعتراض‌ها به سیاست معروف به «کووید صفر» محدودیت‌های وضع شده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را کاهش داد.

در پی شیوع سویه جدید کرونا برخی از کشور ها از جمله ، آمریکا، استرالیا ، قطر ، فرانسه‌، ژاپن، کره جنوبی، هند و مالزی اعلام کردند که مسافران چینی هنگام ورود به کشورشان باید تست منفی کرونا ارایه دهند.

آمریکا اعلام کرد که ورود مسافر از چین را از ۱۵ دی‌ماه جاری به ارائه آزمایش منفی کرونا مشروط کرد.

در حالی که اتحادیه اروپا در پی درخواست ایتالیا برای تست مسافران ورودی چین ، چهارشنبه شب در بیانیه ای اعلام کرد که کشورهای عضو درباره انجام تست کرونا از مسافران ورودی چین به توافق نرسیده اند اما توصیه کردند که اعضا رویکرد احتیاطی هماهنگ شده داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha