۱۴ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴
کد خبرنگار: 1384
کد خبر: 84989416
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ضرغامی: طرح جامع گردشگری شهرستان فیروزکوه تدوین شود

فیروزکوه - ایرنا - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با توجه به ظرفیت مناسب گردشگری در این منطقه طرح جامع گردشگری شهرستان فیروز کوه تدوین شود.

به گزارش ایرنا، سید عزت الله ضرغامی عصر چهارشنبه در حاشیه شورای اداری فیروزکوه که در روستای امین آباد این شهرستان برگزار شد به خبرنگاران گفت: این شهرستان در مسیر عبور میلیونی گردشگران عازم به سمت استانهای شمالی است و موقعیت، ظرفیت و توانمندی های خوبی برای توسعه گردشگری دارد.

وی با بیان اینکه در سالهای گذشته گردشگری در کشور ما بیمار شد، افزود: در گردشگری هر قدر سرمایه گذاری کنیم ارزشمند است و فایده آن را خواهیم دید و شهرستان فیروز کوه بر خلاف برخی از نقاط کشور ظرفیت خوبی برای توسعه گردشگری دارد.

این مسئول با تاکید بر ضرورت تسهیل گری در توسعه گردشگری، اظهار داشت: دولت سرمایه زیادی برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری ندارد و باید با تسهیل گری موانع را از پیش پای سرمایه گذاران بخش حصوصی در حوزه گردشگری برداریم.

ضرغامی خاطرنشان کرد: بسیاری از املاک دولتی امروز به بخش خصوصی واگذار می شود و دستگاه‌های شهرستان در تعامل با همدیگر مشکلات اداری را از پیش پای سرمایه گذاران گردشگری بردارند و در توسعه شهرستان سهیم باشند.

وی افزود: این وزارتخانه برای تامین زیر ساخت، ارائه تسهیلات بانکی با تبصره ۱۸ ، واگذاری مجوز از سرمایه گذاران بخش گردشگری حمایت می کند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با تفویض اختیار به دستگاه‌های شهرستانی ماموریت‌های عمده وزارتخانه را به استانها دادیم و به عنوان نمونه ۲۶ ماموریت مهم وزارتخانه را به استان مرکزی واگذار کردیم و در این رویه نیازی به ارجاع پرونده نیست تا در هزار توی رویه های اداری در وزارتخانه نماند و امور به آسانی انجام و اجرا شود.

این مسئول اضافه کرد: روسای ادارات شهرستان موقعیت های گردشگری را احصا کنند و امور اداری را خود انجام بدهند تا سرمایه گذار به دنبال امور اداری نرود و بنا بر دستور رئیس جمهور تمام امور از پنجره واحد انجام شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قول مساعد داد تا در زمان مراجعه سرمایه گذاران حوزه گردشگری شهرستان فیروزکوه را در اولویت قرار بدهد.

فرماندار: ۷۱ اثر تاریخی ثبت شده در شهرستان فیروز کوه داریم

ضرغامی: طرح جامع گردشگری شهرستان فیروزکوه تدوین شود

فرماندار شهرستان فیروز کوه نیز در این نشست اظهار داشت: هم اکنون ۷۱ اثر تاریخی ثبت شده در شهرستان فیروزکوه شامل بقعه های قدیمی، برج های سنگی و تاریخی، مقبره امامزادگان در روستاها، پل های تاریخی، تپه های باستانی، حجاری تنگه واشی ،حمام های تاریخی ،آبشارها، قلعه های تاریخی و کاروانسراهای باستانی داریم که شهرستان را به یکی از نقاط خاص گردشگری تبدیل کرده است.

محمد حیدری منش گفت: قرار گیری در مسیر سه استان مهم، واقع شدن در کریدرو جنوب به شمال کشور ، وجود مسیر ریلی راه آهن فیروز کوه و قطار گردشگری استان تهران به مازنداران از قابلیت های خاص گردشگری این شهرستان است.

وی با بیان اینکه در منطقه ای با پاکترین هوا سکونت داریم، خاطرنشان کرد: روستای امین آباد شهرستان یکی از چهار نقطه هوای پاک بر کره زمین است و پایگاه GAWمربوط به سنجش آلودگی زمین در این روستا مستقر است.

حیدری منش ادامه داد: وجود دره های سر سبز ،رودهای پرآب ، مراتع حاصلخیز، مقصدی مناسب برای ییلاق در استان تهران است.

این مسئول با بیان اینکه برای استفاده از این ظرفیت‌های مناسب گردشگری باید برنامه ریزی کنیم ، اظهار داشت: نیاز داریم که با تامین اعتبار مناسب بتوانیم طرح جامع گردشگری را تدوین کنیم.

فرماندار شهرستان فیروز کوه افزود: در طرح های گردشگری به دلیل اینکه در دشت ممنوعه هستیم آب تخصیص داده نمی شود و لازم هست که برای این مورد استتثنایی قایل شد.

حیدری منش ادامه داد: مشکلاتی که در بوم گردی و گردشگری در سامانه راهدای و حمل و نقل جاده ای وجود دارد ،مسائل زیادی را برای راه اندازی کسب و کار گردشگری ایجاد کرده است و با توجه به ارزیابی سازمان برنامه و بودجه مبنی بر پیشران بودن گردشگری برای توسعه شهرستان درخواست و انتظار داریم در حوزه گردشگری تسهیل گری انجام شود.

وی ادامه داد: بروکراسی زاید اداری در مسیر گرفتن مجوز ، سرمایه گذاران گردشگری را از سرمایه گذاری منصرف می کند.

فرماندار شهرستان فیروز کوه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۴۸۲ شهید و ۲ هزار رزمنده شهرستان، یادآور شد: این شهرستان دارای فرهنگ بومی و غنی است و با توسعه گردشگری زمینه ای برای صدور فرهنگ بومی ایجاد می شود و این در حالی است که شهروندان بارها نقش خود را در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به عنوان یکی از نقاط موثر در فرهنگ ناب شیعی ثابت کردند و در عرصه های مختلف انقلاب پیشرو بودند.

شهرستان فیروز کوه با جمعیت سیال ۵۰ تا ۱۵۰ هزار نفر در فصول مختلف سال در شرق پایتخت قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha