۴ هزار خانه روستایی در کهگیلویه و بویراحمد در دست ساخت است

یاسوج- ایرنا- مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: چهار هزار واحد خانه روستایی در استان در دست ساخت است که میانگین پیشرفت فیزیکی آن ها ۴۰ درصد برآورد می شود.

روح‌الله عمادی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای ۲ هزار واحد روستایی تشکیل پرونده داده شده است و مرکز این امکان را به استان داده است که امکان افزایش این تسهیلات برای استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

وی با اشاره به عقد قرارداد برای تسهیلات در بانک های استان، افزود: حدود یک و نیم برابر تعهدات بانک تجارت قرارداد منعقد شده و بانک کشاورزی هم به ۵۰ درصد تعهدات خود در این رابطه اقدام کرده است.

۴ هزار واحد روستایی در کهگیلویه و بویراحمد در دست ساخت است

عمادی از بانک های رفاه، سپه، پست بانک (صفر واحد عقد قرارداد)، ملت و صادرات استان خواست در روند عقد قراردادها تسریع بکنند.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: قرار بود در مدت یک ماه گذشته بانک های متولی تعهدات خود را به طور کامل اجرایی کنند اما هنوز اقدام آن چنانی صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: یک هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی شهری نیز در حال ساخت است که سرجمع این واحدها ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

عمادی تاکید کرد: آمار میانگین کشوری در مسکن های شهری ۲۵ درصد است که با توجه به این آمار استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: ۲۸۸ واحد مسکونی مربوط به شهرستان گچساران در مرحله کاشی و سرامیک است و حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند .

وی بیان کرد: به‌ طور کلی میانگین پیشرفت مسکن ملی در استان کهگیلویه و بویراحمد ۴۰ درصد است.

عمادی تاکید کرد: برای ۲۰۰ واحد جدید در گچساران تامین زمین انجام گرفته و شروع عملیات ساختمانی صورت گرفته است.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد افزود: خاکبرداری زمین برای ساخت واحدهای شهری در شهرستان چرام نیز انجام گرفته و در شهرستان مارگون تأمین زمین به متراژ هشت هزار متر برای ۸۰ واحد انجام شده است.

عمادی گفت: بر اساس مصوبه شورای مسکن در تاریخ بیستم اردیبهشت ماه برای شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر باید مسکن ملی در زمین‌های ۲۵۰ مترمربعی شوند.

براساس آمار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد از جمعیت روستایی این استان طی ۴۰ سال گذشته با کاهش ۴۳ درصدی رو به رو بوده است.

این آمار نشان می دهد در ۴۰ سال قبل ۸۷.۳۰ درصد جمعیت استان در روستاها زندگی می‌کردند اما با مهاجرت به شهرها جمعیت روستایی استان در سال ۹۵، به ۴۴.۳۰ درصد رسیده است.

بیشترین تراکم جمعیت استان بنا بر آمار موجود در شهرستان بویراحمد است. تراکم نسبی جمعیت شهرستان بویراحمد در سال ۱۳۹۰ در هر کیلومتر مربع ۵۹ نفر بوده که در سال ۱۳۹۵ به ۷۰ نفر در کیلومتر مربع رسیده است .دلیل اصلی این تراکم بالا ، مهاجرت درون استانی از سایر شهرستان‌ها و مناطق روستایی به این شهرستان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha