به گزارش ایرنا، نرگس معدنی پور عضو شورای شهر تهران در این جلسه اعلام کرد: در دوره ششم کمیسیون نامگذاری تا کنون ۱۸ جلسه تشکیل شده که نتیجه آن ۲۸ مصوبه بوده است.
وی افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری اماکن و معابر به نام مطهر شهدا تاکنون ۱۱۹ مصوبه در راستای تحقق این امر صورت گرفته است.
معدنی پور گفت: در هجدهمین جلسه این کمیسیون نیز بوستان تازه تاسیس شده در میدان بهاران منطقه ۱۷ تهران به نام شهدای امنیت و امر به معروف سلمان و روح الله امیر احمدی و کوچه یکم غربی ، خیابان پنجم و هفتم ، کوچه نسترن، کوچه چهل ودوم، کوچه چهل و چهارم، کوچه سی و سوم و کوچه اول واقع در شهرری منطقه ۲۰ تهران به نام شهدا عباس مسجدی، حسن احمدی، امیرمختار حسینی، رضا خرسند افخم، محمدرضا حلواییان، حسین جهانی و اصغر زینال زاده نامگذاری شد.
به گفته عضو شورای شهر تهران این نامگذاری ها با ۲۰ رای مثبت صورت گرفت.
پرونده شورای پنجم با تصویب حسابرسی شهرداری منطقه چهارده بسته شد
یکصدمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز دوشنبه در حالی برگزار شد که اعضای شورا با تصویب مشروط حسابرسی درآمدهای سال ۱۳۹۹ شهرداری منطقه ۱۴ به طور کل پرونده شورای شهر پنجم را بست.
تصویب گزارش حسابرسی درآمد شهرداری منطقه ۱۴ با غیبت شهردار همراه بود که البته اعتراض برخی از اعضا را به همراه داشت اما به دلیل حضور در شهر کرمان جلسه با حضور معاون مالی شهردار برگزار شد و توانست با کسب ۱۵ رای موافق از مجموع ۱۵ رای ماخوذه تصویب شود.
پس از قرائت گزارش توسط حسابرس شهرداری منطقه ۱۴ برخی از اعضای شورای اسلامی شهرداری به این گزارش ایراداتی گرفتند که شامل ایرادات شکلی در صورت بندی گزارش و همچنین برخی ایرادات ماهیتی و عملکردی بود.
احمدصادقی نخستین عضو شورا در تذکر به گزارش حسابرسی شهرداری منطقه چهارده بود که اظهارداشت: از بین تکالیف قرائت شده چهار مورد مهم ترین بود که با اعضای کمیسیون بودجه مورد بررسی قرار گرفته داشت و باید برخی مسائل پیگیری و مرتفع شود.
وی ادامه داد: طبق اظهارات صحیح حسابرس هیچ سامانه ای برای ثبت اموال عمومی و اختصاصی در شهرداری وجود ندارد، اما طبق بازدید ما از سازمان املاک خوشبختانه دیدیم که برخی اموال عمومی در حال ثبت است که در برخی مناطق در حال انجام است و طبیعتاً منطقه ۱۴ از این موضوع بی اطلاع است و توصیه می شود این بستر مورد استفاده قرار گیرد.
صادقی خواستار بررسی اداره کل مجامع بر گزارشات حسابرسی شد و تاکید کرد: اداره کل مجامع باید توضیح دهد که چرا برخی عناوین و مطالب پی در پی در گزارشات سالانه تکرار می شود و تغییری نمی کند. علاوه بر این صورت واقعی و جامع از تخفیفات عوارض شهری در گزارش حسابرسی دیده نمی شود که از ضعف های این گزارش محسوب می شود.
این عضو شورا گفت: عوارضی که صادر می شود دستورات تخفیف و میزان آن در گزارشات ارائه نمی شود که نیازمند بررسی و پاسخ یابی است. این تخفیفات باید افشا و در اختیار حسابرس قرار گیرد. همچنین در خصوص فرم عوارض مکانیزه شامل دستور دریافت های ارائه شده به حسابرسی به دلیل عدم دسترسی به پرونده های شهرسازی امکان رسیدگی نمی باشد که این مورد نیز باید مورد توجه شورا و همچنین شهرداری قرار گیرد.
سیداحمد علوی از دیگر اعضای شورا نیز با انتقاد از برخی ترک فعل ها در شهرداری منطقه ۱۴ نسبت به پروژه های عمرانی گفت: ای کاش امروز شهردار در جلسه حضور داشتند زیرا منطقه ۱۴ در صورت بررسی موضوع ترک فعل دارای مشکلات فراوان است.
وی با بیان اینکه این ترک فعال ها به شهر و مردم ضرر می رساند اضافه کرد: به طور مثال پارک کودک که در میان بافت سنتی به هم پیوسته متراکم در میدان دولاب است حدود ۱۰ سال به تعویق افتاده است. پروژه این پارک تقریبا چهار سال پیش در آستانه پایان بود اما طی چهار سال اخیر هیچ اتفاقی رخ نداده و همچنان پروژه بر زمین مانده است.
به گفته علوی، موضوع مسجد آدینه نیز از دیگر کم کاری های منطقه ۱۴ است که چهار سال است در مرحله گودبرداری باقی مانده و هنوز تعیین تکلیف نشده است. ترک فعال درباره این مسجد بسیار شدید پذیرفته نشده است. علاوه بر این بازار گل محلاتی نیز در گزارش گنجانده و توضیح داده نشده است که از عیوب حسابرسی محسوب می شود.
برخی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز به مواردی مشابه اشاره و خواستار پیگیری های شورا و شهرداری تهران و مناطق شدند.
معاون شهردار منطقه ۱۴ نیز در پاسخ به دغدغه و تذکرات اعضای شورا اظهار داشت: در بخش درآمدی و بحث درآمدهای حاصل از جمع آوری زباله و فروش به صورت پیمانکاری در حال انجام است. متاسفانه فرآیند هایی در گذشته ثبت نشده بودند که مشکلاتی را به همراه داشت و این موانع در حال رفع است.
وی ادامه داد: در خصوص اموال اجاره ای نیز به صورت کلی در سطح شهرداری تهران در راستای تبصره ۱۲قانون بودجه شهرداری ۱۴۰۱ در دست اقدام است که با پیگیری از سوی اداره مالی به صورت تجمیعی در حال انجام است. همچنین در حال ثبت در دفاتر مالی است که تاپایان سال انجام خواهد شد.
نظر شما