همکاری بنیاد برکت و دانشگاه علامه برای راه‌اندازی طرح‌های دانش‌محور

تهران - ایرنا - بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی تفاهم‌نامه همکاری برای حمایت از واحدهای فناور و نوآور با هدف راه‌اندازی طرح‌های دانش‌محور امضا کردند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از بنیاد برکت، در مراسم برگزاری نشست حل مسائل کشور در حوزه اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و فناوری با تمرکز بر کسب‌و کارهای خرد و صنایع کوچک که در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری میان بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام و پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی در حمایت از واحدهای فناور و نوآور به امضا رسید.

مرتضی نیازی معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت در این مراسم از همکاری با پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی همه استان‌های کشور خبر داد و گفت: حمایت از هسته‌ها و واحدهای فناوری مستقر در این پارک‌ها و مراکز برای راه‌اندازی و توسعه طرح‌های دانش‌بنیان و دانش‌محور از جمله اهداف آغاز این همکاری است.

وی تاکید کرد: بنیاد برکت این تفاهم‌نامه‌های همکاری را با پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی در راستای منویات مقام معظم رهبری، تحقق سیاست‌های مد نظر ایشان و عمل به شعار سال ۱۴۰۱ و با هدف حمایت از هسته‌ها و واحدهای فناوری مستقر در این پارک‌ها و مراکز به امضا می‌رساند.

به گفته معاون توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت، این بنیاد تا پایان سال جاری با پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی تمامی استان‌های کشور، تفاهم‌نامه همکاری مشترک برای حمایت از طرح‌های دانش‌محور به امضا می‌رساند.

نیازی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت تاکنون با پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی ۲۰ استان برای راه‌اندازی سه هزار و ۸۰۰ طرح دانش‌محور با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده است.

وی با بیان اینکه یک اقتصاد پویا از سه بخش تشکیل شده است، افزود: صنایع کوچک و کسب‌وکارهای خرد، کسب‌وکارهای متوسط و کسب‌وکارهای بزرگ سه بخش مهم اقتصاد پویا و توسعه‌محور است.

نیازی ادامه داد: اقتصاد پویا سهمی را به هر کدام از این سه بخش اختصاص می‌دهد زیرا هر کدام از این‌ بخش‌ها ظرفیتی دارند که می‌توانند در اقتصاد کشور نقش‌آفرینی کنند. این سه بخش در پیوند با هم است که می‌توانند یک اقتصاد پویا و کارآفرین را جلو ببرند.

وی ادامه داد: به منظور تدوین مدل توسعه مبتنی بر تولید در مناطق کمتر برخوردار ابتدا باید به راه‌اندازی کسب‌وکارهای خرد خانگی توجه شود و سپس از دل این کسب‌وکارهای خرد خانگی، کسب‌وکارهای کارگاهی و از دل این نوع از کسب‌وکارها می‌توان به راه‌اندازی بنگاه‌های اقتصادی امیدوار بود؛ بنابراین برای رسیدن به توسعه باید از هر سه بخش متناسب با ظرفیت‌ها و ویژگی‌های آن حمایت هدفمند شود.

عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این مراسم گفت: مهم است بتوانیم نشان دهیم که دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف دانشگاه علوم انسانی چه خدماتی قرار است به جامعه ارائه دهند. به همین دلیل، موضوع راه‌اندازی مراکز رشد و نوآوری در دانشکده های مختلف مطرح شد تا دانش‌آموختگان علوم انسانی با استفاده از این مراکز و ارائه ایده‌های خلاقانه و نوآورانه و تشکیل تیم، وارد فضاهای کسب‌و کار شوند.

وی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علامه طباطبایی و بنیاد برکت گفت: امضای این تفاهم‌نامه به کسب‌وکارهای دانشجویان و فرآیندهایی که در آینده قرار است توسط دانشجویان شکل بگیرد، کمک می‌کند همچنین بر اساس این تفاهم‌نامه از خلاقیت و مدل کسب‌وکارهای دانشجویی حمایت مادی و معنوی به‌عمل می‌آید.

معتمدی اعلام کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه، بنیاد برکت حمایت کامل از دانشجویان و استادانی که تیم‌های کارآفرینی را تشکیل می‌دهند و بخشی از حمایت گروه‌های کارآفرین را برعهده می‌گیرد. این بنیاد مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان را برای حمایت از ۲۰۰ طرح در نظر گرفته است.

نشست حل مسائل کشور در حوزه اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و فناوری با تمرکز بر کسب‌وکارهای خرد و صنایع کوچک به همت دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی و با همکاری بنیاد برکت، معاونت پژوهشی و پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و موسسه کار و تامین اجتماعی برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha