حسین مصطفی پور با اشاره به انتصابات صورت گرفته بعد از استقرار دولت مردمی و انقلابی سیزدهم در استان افزود:در همین یکسال اخیر استاندار ارتباط نزدیکی با اکثر تشکلهای انقلابی، جوانان، علما، پیشکسوتان انقلاب و عرصه دفاع مقدس داشته و نشست ها و جلسات مشورتی متعددی نیز با آنها برگزار کرده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۷۲درصد معاونین فرماندار و بخشداران و ۱۰۰ درصد فرمانداران و حدود ۹۰ درصد مدیران اجرایی زیر مجموعه دولت تاکنون تغییر یافته که در بین آنان از جوانان انقلابی گرفته تا افراد باتجربه و خانواده ایثارگران و فرزندان گرانقدر شهدا و نیز افراد متعهد و متخصص، نخبه دانشگاهی و علمی و فعالین جریانهای سیاسی و انقلابی در این پست ها و جایگاه های بهره گرفته شده است.
وی افزود : به عنوان نمونه فقط در یک مورد بیش از۱۰ نفر از مدیران منصوب شده از نیروهای انقلابی توانمند از نهادهای انقلابی هستند.
معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی استانداری گیلان تصریح کرد: تمامی فرمانداران انتصابی در این دولت از نیروهایی هستند که به جریان انقلابی و سیاستهای دولت باور دارند و تلاش شده در انتصاب آنها از میانگین نظرات فعالان سیاسی درشناسایی نیروهای شایسته بهره گرفته شود و نظارت بر عملکرد و رفتار آنها نیز در حال انجام است و بی تعارف اگر در مسیر خدمت موفق نباشند، تغییر می کنند.
مصطفی پور خاطرنشان کرد: در انتصاب مدیران اجرایی جدید زیر مجموعه دولت غیر از وزارت کشور باید طبق هماهنگی با استانداران از سوی وزیر مربوطه حکم صادر شود ومطابق قانون و ابلاغیه وزیر کشور همه وزرا مکلفند درهنگام انتصاب مدیران استانی نظر استاندار را بعنوان نماینده عالی دولت ومسئول هماهنگ کننده دستگاههای اجرایی درشورای اداری کسب وجلب نمایند.
وی درخصوص انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هم گفت: مطابق قانون وزیر بهداشت و درمان باید با استاندار هماهنگی لازم را بعمل می آورد که متاسفانه درانتخاب سرپرست فعلی دانشگاه علوم پزشکی گیلان این هماهنگی صورت نگرفت و مقررشد وزیر براساس مشورت با نخبگان و تایید استاندار گیلان مشکل پیش آمده را به نفع بهداشت و سلامت استان حل نماید.
مصطفی پور اظهار کرد: درخصوص شائبه انتخاب مدیران از یک منطقه جغرافیایی خاص در شرق گیلان نیز اگر به خوبی رصد و ارزیابی شود اینگونه ادعاها قابل خدشه است مثلا در انتصاب هفده فرماندار گیلان فقط یک نفر از منطقه رودسر و املش می باشد و مابقی از مرکز و غرب استان انتخاب شده اند و البته آنچه مهم است شایستگی و صلاحیت و کارآمدی است و نگاه سهمیهای و منطقه ای غلط است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان افزود: استاندار محترم بصورت شبانه روزی و با برنامه ریزی مدون بر پایه مصوبات سفر رئیس جمهور و برابر اولویتها پیگیر حل مشکلات استان هستند و موضوع حل معضل ۳۸ ساله پسماند بعنوان ابر چالش استان هم به خوبی پیش می رود و انشاءالله در آینده شاهد گشایشهای مهمی در این حوزه خواهیم بود.
وی تصریح کرد: در یکسال گذشته ارتباط استاندار و معاونین استانداری و فرمانداران با نخبگان و صاحب نظران استان کم نظیر بوده است لذا در شرایطی که دشمنان در یک جنگ ترکیبی بدنبال خدشه بر کارآمدی نظام هستند بیش از پیش نیازمند وحدت، نقد منصفانه، همدلی و خدمت بی منت به مردم هستیم و مجموعه استانداری و مدیریت عالی استان آماده دریافت مشورتها و راهکار سازنده است و برخی از اظهار نظرهای سیاسی و غیرمنصفانه دوستان، مشکلی را حل نمیکند و نتیجهای جز ناامید کردن مردم، ایجاد تفرقه بین نیروهای انقلاب و هدر دادن ظرفیتها و تلاشهایی که باید در خدمت مردم این خطه باشند، ندارد.
معاون استاندار گیلان در ادامه افزود: برخی دوستان مدعی و منتقد، باید دقت نظر داشته باشند که گیلان ما وارث کوتاهیها و عقب ماندگیهای سنواتی و به ارث رسیده ای است که اکثر آنها ثمره حضور مدیران کارآموز غیر بومی در سالیان گذشته در استان بوده که اتفاقا کمتر مورد حمله و مطالبه دوستان منتقد در آن ایام بوده اند و اکنون باید از ظرفیت استاندار بومی با تجربه و دغدغه مند برای توسعه و پیشرفت گیلان بیشتر استفاده کرد.
مصطفی پور ادامه داد: توصیه من به چند نفر معدود آقایانی که از صبح روز اول انتصاب استاندار شمشیر را از رو بسته اند و به خاطر برخی حب و بغض ها، نقد غیر منصفانه می کنند آن است که اگر خوب دقت کنند خواهند دید که دغدغه و مشکل اساسی مردم مظلوم گیلان آن چیزهایی نیست که شما پیگیر آنید؛ مردم عزیز و نجیب ما از این دعواهای بی فایده خسته شده اند، به این همه ظرفیت سوزیها و از بین بردن نخبگان بومی و محلی خاتمه دهید و با دادههای ناقص قضاوت نکنید، استان ما نیاز به انسجام و آرامش دارد و همه مسئولان استان خادم مردم هستند و شانیتی جز نوکری مردم ندارند.
نظر شما