به گزارش خبرنگار ایرنا احمد وحیدی عصر امروز چهارشنبه در بازدید از پارک علم و فناوری زاهدان اظهارداشت: تاکنون بازدیدهای مختلفی از پارک علم و فناوری سیسستان وبلوچستان انجام شده که امروز نسبت به بازدید دور قبل، پیشرفتهای بسیار خوبی صورت گرفته که نشاندهنده ظرفیت بالای استان و جوانان این مرز و بوم در زمینه فناوری و خلاقیتهای نوین است.
وی افزود: خوشبختانه با تلاشهای انجام شده از سوی استاندار، رئیس و نیروهای توانمند و شرکتهای خلاق و فعال پارک علم و فناوری شاهد پیشرفتهای چشمگیری در بخشهای مختلف از جمله گیاهی، کشت بافت، اینترنت اشیاء و حوزه انرژیهای تجدیدپذیریم که هنوز هم میتواند رونق بیشتری بگیرد و در توسعه سیستان و بلوچستان و کشور نقشآفرین باشد.
وزیر کشور گفت:سیستان وبلوچستان به لحاظ همجواری با دو کشور پاکستان و افغانستان میتواند در توسعه منطقه تاثیر بسزایی داشته باشد که لازمه این کار تقویت دیپلماسی فناوری در کنار دیپلماسی اقتصادی است که این دو مهم در کنار یکدیگر با تکیه بر توان موجود در پارک علم و فناوری میتواند آثار و برکات خیر زیادی داشته باشند.
رئیس پارک علم و فناوری سیستان وبلوچستان در حاشیه بازدید وزیر کشور از پارک علم و فناوری زاهدان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: هماینک ۲۲۰ شرکت دانش بنیان، استارتاپی، فناور و شرکت خلاق با ظرفیت یکهزار و ۶۰۰ نفر نیروی انسانی متخصص و کارآمد و ۱۶۴ دستیار فناور در این پارک مشغول به فعالیت هستند.
محمدنبی شهیکی با بیان اینکه پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان موفقترین پارک کشور شد اظهارداشت:در آیین نکوداشت سالروز تاسیس معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم به میزبانی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و با حضور معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری، وزیر علوم و معاونان پژوهشی و فناوری، پارکهای علم و فناوری موفق از نظر شاخصهای مختلف معرفی شدند و از منتخبان تقدیر به عمل آمد.
وی تصریح کرد: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در کنار پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و در مجموع ارزیابی شاخصها به عنوان پارکهای برتر کشور معرفی شدند.
رئیس پارک علم و فناوری سیستان وبلوچستان گفت: این پارک با مساحت ۵۰ هزار مترمربع متشکل از مجتمع نوین، مجتمع نوگام، مجموعه نوآوران مجموعه کارگاهی فناوران ۱ تا ۶ و کارخانه نوآوری است که تاکنون در این پارک بیشاز ۲۲۰ شرکت مشغول به فعالیت هستند.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در سال ۱۳۹۱ تأسیس شد که با شکلگیری پارک، فعالیتهای مرتبط با کارآفرینی و شرکتهای دانشبنیان به تدریج از سال ۱۳۹۴ تاکنون توسعه یافته و امروز به عنوان یکی از پارکهای نمونه و شاخص در کشور مطرح است.
شهیکی تصریح کرد: پارک علم و فناوری استان در راستای ایجاد اشتغال، تشویق فعالیتهای اقتصادی با ایجاد شرکت، انتقال و تجاریسازی فناوری، بهسازی مناطق محروم و تشویق، حمایت و ایجاد روحیه کارآفرینی و رقابت به راهاندازی مراکز نوآوری و رشد اقماری در شهرستانهای زابل، چابهار، ایرانشهر، سراوان، زهک و بمپور اقدام کرده است.
وی بیان کرد: کارخانه نوآوری در۲ فاز در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به بهرهبرداری رسید که مجموعهای متشکل از همه فضاها، سازوکارها و ساختارهای لازم برای شکلگیری، رشد و توسعه استارتاپها و کسب و کارهای نوآورانه است که با در نظر گرفتن تمام نیازهای لازم برای رشد یک واحد کسب و کاری کوچک، اقدام به جمعآوری زیرساختها در کنار هم میکند و نقش بسزایی در شکلگیری فرهنگ پویا و اجتماع نوآوری دارد.
رئیس پارک علم و فناوری سیستان وبلوچستان گفت: هدف از تأسیس این مجموعه مبدل شدن پارک علم و فناوری استان به قطب نوآوری و استارتاپ در منطقه جنوب شرق کشور است.
وی افزود: یکی از نکات قابل توجه و مهم این است که بنای اصلی اقتصاد سیستان و بلوچستان باید بر اساس دانش و علم روز تدوین و برنامهریزی شود که در این راستا فناوری خدمات تجاری نوآور قطعا میتواند نجاتدهنده و اهرم خوبی برای ایجاد تحول جدی در اقتصاد این استان باشد.
شهیکی با تاکید بر اینکه اقتصاد بیوزن جزو مزیتهای راهبردی استان محسوب میشود گفت: تجارت بخش خدمات، تاثیر عمدهای در تولید و افزایش میزان اشتغالزایی در این استان داشته و میتواند زمینهساز فرصتهای شغلی جدید شود که بخش عمدهای از این فرصتها مربوط به اقتصاد بیوزن خواهد بود.
وی تصریح کرد: سیستان وبلوچستان جزو معدود استانهایی است که بالاترین ظرفیت ترانزیت جادهای، هوایی، ریلی، دریایی و بین المللی را داراست و با توجه به دورنمای پیشرفتهای گسترده در حوزههای ریلی و دریایی که در آینده نزدیک به تحقق خواهد پیوست یکی از پایههای توسعه استان، توسعه مبتنی بر تجارتهای شکل گرفته بر پایه ترانزیت است.
به گزارش ایرنا احمد وحیدی عصر امروز چهارشنبه برای شرکت در مراسم تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه بین المللی زاهدان مرکز این استان شد.
در این آئین محمدکرمی به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان معرفی و از زحمات حسین مدرس خیابانی قدردانی میشود.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر چهارم دی در هیات دولت با قدردانی از تلاشهای حسین مدرس خیابانی استاندار سابق در امر توسعه سیستان و بلوچستان، بر ضرورت تداوم توسعه اقتصادی این استان تاکید و به استاندار جدید توصیه کرد: با بهرهگیری از ظرفیتهای متنوع انسانی سیستان و بلوچستان و با همراهی همه قشرها، اقوام و مذاهب همت خود را بر حل مشکلات اقتصادی قرار دهید و در این زمینه از کمک و همکاری اعضای هیئت دولت نیز استفاده کنید.
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت سیستان و بلوچستان در نقشه آمایش سرزمینی کشور افزود: وجود مرزهای طولانی در استان برای ما فرصت است و امیدواریم با مشارکت عمومی و گسترش و رونق فعالیتهای اقتصادی شاهد نشاط و پیشرفت هر چه بیشتر سیستان و بلوچستان باشیم.
سخنگوی دولت گفت: استاندار جدید سیستان و بلوچستان از همرزمان شهید شوشتری است و برای استمرار خدمترسانی به مردم غیور این استان انتخاب شده است.
به گزارش ایرنا، علی بهادری جهرمی در متنی که یکشنبه شب در اختیار خبرنگاران قرار داد، افزود: استاندار سابق سیستان و بلوچستان در مدت حضور در این استان با اقدامات جهادی منشأ خدمات زیادی شد.
به گفته سخنگوی دولت؛ حسین مدرس خیابانی که به دلیل تمرکز بر مسائل درمانی همسرشان چندینبار درخواست استعفا داشت، تا آخرین لحظه حضور در استان از کار و تلاش دریغ نکرد.
بهادری جهرمی با اشاره به این موضوع که دولت از خدمات مدرس خیابانی قدردانی به عمل آورد، تصریح کرد: محمد کرمی جایگزین او شد تا در مسیر خدمت به مردم غیور سیستان و بلوچستان وقفهای ایجاد نشود.
وی افزود: کرمی که سوابق متعددی در خدمترسانی دارد، از همرزمان و دوستان منادی وحدت سیستان، شهید شوشتری است و با همین رویکرد در این استان به خدمت ادامه خواهند داد.
نظر شما