به گزارش ایرنا، مردم متدین و دوستدار ولایت لرستان در این روز غم بار با سیاهپوش کردن کوچه و معابر و برافراشتن پرچم های سیاه با دل شکسته در گوشه و کنار این شهر به عزاداری می پردازند.
مردم ولایی دیار لرستان در روزها و شب های گذشته نیز با برپایی موکب های مختلف در معابر و میادین شهرهای استان از عزاداران بانوی دو عالم پذیرایی کردند و این در حالی است که این روزها همزمان با ایام حزن و اندوه عزای فاطمی استان لرستان میزبان چهار شهید گمنام دوران دفاع مقدس شده است.
این حضور و تلاقی باعث شده است تا این روزها ایام سوگواری بانوی دوعالم توام با عزاداری مادران و خواهرانی چشم به راه فرزندانی جان بر کف باشد که سالها پیش در راه پاسداری از کیان ایران اسلامی جان خود را نثار استقلال و امنیت این کشور کردند.
حضرت فاطمه زهرا (س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز ۲۰ جمادی الثانی در مکه و در خانه حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام(ص) و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد.
برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده. ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیه های این بانوی مطهر اسلام است.
آن حضرت با امام علی(ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج و در تمام برهه های حساس زندگی در کنار آن حضرت از او حمایت می کرد، ایشان در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است.
در دامن پاک فاطمه زهرا(س)، ۲ امام بزرگوار و ۲ شخصیت ممتازعالم بشری، حضرت امام حسن(ع) مظهر حلم و وقار و حضرت امام حسین(ع) سرور شهیدان تربیت یافتند و سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند.
سرانجام حضرت فاطمه(س) در حالیکه از عمر مبارکش ۱۸ سال بیشتر نمی گذشت، به روایتی در ۱۳ جمادی الاول و بنابر روایتی دیگر در سوم جمادی الثانی سال ۱۱ هجری قمری به شهادت رسیدند.
زمان شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) همچون مزار ایشان به صورت دقیق مشخص نیست و همین مساله باعث شده شیعیان و دوستداران اهل بیت (ع) سالروز شهادت آن حضرت را بر اساس روایتهای ۷۵ روز و ۹۵ روز بعد از وفات رسول خدا (ص) اقامه عزا کنند.
نظر شما