این هنرمند سخت کوش و تولیدکننده فعال با همان لباس محلی هر روز علاوه بر کار کشاورزی به عطاری خود در یکی از خیابانهای مهریز سرزده و ضمن شعرخوانی و تقدیم نسخهای از اشعار خود به مشتریان بومی و غیربومی، خدمات ارائه میدهد.
در بیشتر فضای عطاری میرزا غلامحسین در شهرستان مهریز، شعرها و غزلهایی که تاکنون به مناسبت های مختلف سروده، بر در و دیوار فروشگاه خود نصب کرده که مشتریان علاوه بر انتخاب و خرید اجناس مورد نیاز نسبت به مطالعه آن اقدام و لذت میبرند .
میرزا غلامحسین تاکنون ۲ دیوان شعر و غزلهای خود را به نامهای « دیوانی از دیوانهای » و همچنین « تمثیلات میرغلام » به زیور طبع آراسته که شامل اشعار و غزلهای مختلف است که بخشی از آنها در مناسبتهای مختلف و شبهای شب در سطح ملی و استانی ارائه شده است.
این چهره موفق ادبی و اقتصادی در سال ۱۳۳۵ خورشیدی در محله سرحوض در بیدک مهریز دیده به جهان گشوده و تا ششم ابتدایی قدیم دارای تحصیلات است و پس از ازدواج در سال ۱۳۵۸ خورشیدی صاحب پنج فرزند شده که همگی در فعالیت های مختلف کشاورزی و اقتصادی فعال هستند.
میرزا غلامحسین در کنار مغازهداری، نهالستان پسته و باغ زعفران پرورش میدهد که این دو محصول کشاورزی، او را به عنوان کارآفرین موفق درسطح شهرستان معرفی کرده و همچنین ۲ سال نهال کار نمونه استانی و یک سال نیز زعفران کار نمونه کشوری شده است.
در عطاری و فعالیتهای کشاوری او علاوه بر همکاری فرزندان، تعداد دیگری مشغول به کار هستند، میرزا غلامحسین از سال ۱۳۷۳ به سرودن شعر روی آورده و موضوع اکثر اشعار وی جنبه اخلاقی و عرفانی دارد و تاکنون بیش از ۲ هزار بیت سروده است.
وی در اکثر جلسات و برنامههای مختلف فرهنگی و ادبی استان و شهرستان حضور فعال و مستمری دارد و تاکنون در جشنوارههای متنوع ادبی به موفقیتهایی دست یافته و این شاعر خوش ذوق مهریزی صاحب اشعار بسیار زیبایی در زمینه طنز و پند و اندرزهای اجتماعی نیز است.
میرزا غلامحسین بیشتر رفت و آمد خود را در سطح شهر و محلات برای انجام امور و حضور در برنامهها با دوچرخه و همان لباس محلی انجام میدهد و همه از او به عنوان فردی موفق در بخشهای مختلف یاد میکنند که همچنان با قدرت به تلاش خود ادامه میدهد.
مهریز یکی از شهرستانهای ۱۱ گانه استان یزد است که در ۳۰ کیلومتری جنوب مرکز استان و در کنار جاده بینالمللی شمال به جنوب کشور( تهران ، بندر عباس ، یزد و کرمان) قرار دارد و از شمال به بخش مرکزی یزد، از شرق به بخش مرکزی بافق و بخش مرکزی شهرستان شهربابک استان کرمان، از سمت جنوب به شهرستانهای خاتم و سیرجان و از سمت غرب به بخش نیر شهرستان تفت و نیز شهرستانهای ابرکوه و تفت محدود است .
این شهرستان با داشتن آب و هوای مناسب، شرایط بسیار خوبی را برای کشت انواع محصولات باغی و زراعی از قبیل پسته، گردو، بادام، انجیر، آلو، زردآلو، گندم و جو فراهم آورده و یکی از مهمترین مراکز کشت پسته با بیشترین میزان تولید در استان تلقی میشود.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما