حلاوت دستاورد «دولت وعده‌های صادق» به‌ کام مردم جویبار

ساری - ایرنا - تامین آب آشامیدنی پایدار، بازسازی راه‌های اصلی بین شهری و روستایی، تصویب اعطای ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید، تسریع در تکمیل ورزشگاه پنج هزار نفری و ساخت سد لاستیکی از جمله دستاوردهای درخشان دولت سیزدهم در شهرستان جویبار است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بیش از ۱۶ ماه از سپردن سکان اداره کشور به دولت سیزدهم می‌گذرد، دولتی که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» کار خود را آغاز کرد و به اذعان بسیاری از کارشناسان و ناظران، در تاریخ دولت‌های پس از انقلاب، هیچ دولتی به‌اندازه دولت سیزدهم و آیت‌الله رئیسی میراث‌دار مشکلات، ضعف‌ها و کاستی‌های برجای‌مانده از دولت پیش از خود نبوده است.
وضعیت بد شاخص‌های کلان اقتصادی، کسری بودجه، کاهش ارزش پول ملی، تورم بالا و بسیاری دیگر از چالش‌ها که ماحصل سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات نادرست‌ سال‌های پیش از ۱۴۰۰ بود شرایطی را رقم زد که به گفته آیت‌الله رئیسی در اولین حضور وی در جلسه هیات دولت که با وزرای دولت قبل برگزار شد، نخستین چالش پرداخت حقوق مردادماه بود!
با اینحال گرچه چالش‌ها بسیار زیاد بوده و هست، اما با همت مسئولان دولت سیزدهم اعم از رئیس جمهور، وزرا و سایر ارکان دستگاه اجرایی، طی ماه های اخیر علاوه بر رفع بسیاری از چالش‌های گذشته و تلاش برای ریل‌گذاری صحیح برای حرکت به سوی شرایط بهتر، اقدامات ارزشمندی نیز در حوزه‌های مختلف عملکردی صورت گرفته است که به نظر می‌رسد با گذشت ۱۶ ماه از استقرار دولت اکنون نوبت به بازخوانی آن رسیده است.

طبق بررسی‌های میدانی و اظهارات رسمی فرماندار جویبار، اکنون بهترین فرصت‌ها برای دستیابی به جایگاه واقعی این شهرستان که به واسطه درخشش کشتی گیرانش در مسابقات کشتی آزاد جهان و المپیک به پایتخت کشتی جهان شهره است، با تخصیص اعتبارات و تسریع در رفع مشکلات زیرساختی این شهرستان فراهم شده است.

حلاوت دستاورد «دولت وعده‌های صادق» به‌ کام مردم جویبار

ورود دولت برای تامین آب آشامیدنی پایدار جویباری‌ها

افزایش اعتبارات اقتصادی و عمرانی مهم‌ترین گواه توجه و رویکرد مطلوب دولت آیت الله رئیسی در ماه های گذشته در تکمیل زیرساخت‌های این دیار است که به اعتقاد مسوولان این تحول بنیادین با تخصیص ۲۶۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رئیس جمهوری به مازندران به شهرستان جویبار در تمامی طرح‌های عمرانی و در دست ساخت این دیار ملموس و عینیت دارد.

به باور صاحبنظران، شهرستان جویبار با وجود ظرفیت‌های متعدد در بخش‌های مختلف اقتصادی و صنعتی متاسفانه تا قبل از دولت سیزدهم به لحاظ زیرساختی با مشکل جدی مواجه بوده تا این که با طلوع دولت مردمی سیزدهم و با اتخاذ راهبردهای اصولی و توجه اساسی به زیرساخت‌ها شده است.

در این ارتباط فرماندار جویبار روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: دولت در یکسال گذشته در بحث تامین آب آشامیدنی که مشکل دیرینه مردم این دیار بود به خوبی ورود کرد و با تخصیص ۱۳ میلیارد تومان اعتبار، اکنون منبع ۲ هزار متر مکعبی ذخیره آب با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در منطقه گیلخواران در حال ساخت است.

کمال رستمعلی، اصلاح شبکه انتقال آب به طول ۲۰ کیلومتر را از دیگر دستاوردهای مهم دولت در شهرستان جویبار برشمرد و ادامه داد: جانمایی زمین برای راه اندازی سد لاستیکی در روستای شورکا برای رفع چالش کم آبی در حوزه کشاورزی منطقه در دست اجرا است که به طور حتم در آینده نزدیک در گام اجرایی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های کاربردی در حوزه راه جویبار در یکسال گذشته افزود: چهار بانده شدن جاده بین شهری جویبار به کوهیخیل با ۶۰ میلیارد تومان اعتبار در ماه‌های گذشته انجام شد که با اجرای آن سوانح رانندگی در این محور کاهش چشمگیری داشته است.

فرماندار جویبار با اشاره به بلاتکلیفی ورزشگاه پنج هزار نفری جویبار در سال‌های گذشته، ادامه داد: در سفر استانی رئیس جمهور به مازندران ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این طرح در نظر گرفته شد که تاکنون ۴۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافت.

رستمعلی با بیان این که، این طرح اکنون با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی روند خوبی را در فرایند ساخت طی می‌کند، اضافه کرد: با ادامه این وضعیت به طور حتم حداکثر در آینده نزدیک شاهد افتتاح این ورزشگاه خواهیم بود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و صادراتی جویبار، گفت: برای توسعه حوزه تولید و صادرات از مبدا جویبار ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به واحد فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی روماک گستر و همچنین ۳۰۰ میلیارد تومان برای راه انداری پایانه صادراتی تولید ماهیان خاویاری در این شهرستان تصویب شد.

شهرستان جویبار براساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ برابر با ۷۷ هزار و ۵۷۶ نفر جمعیت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha