بیش از یک هزار و ۲۸۸ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ به کهگیلویه و بویراحمد ابلاغ شد

یاسوج- ایرنا- یاسوج- ایرنا- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک هزار و ۲۸۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۶ به استان ابلاغ شد که این اعتبار در تاریخ استان بی سابقه است و پیش از این در قالب اعداد خرد بوده است.

علی شهابی نسب روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این میزان اعتبار قابل توجه برای نخستین بار است که در استان برای موضوع اشتغال به استان های مختلف کشور پیش بینی شده است.

وی افزود: هم اکنون توزیع دستگاهی و بانک های عامل مشخص شده است و به بانک های مختلفی همچون صادرات، آینده، شهر، سرمایه و سایر بانک ها ابلاغ شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این اعتبار (تسهیلات) بین دستگاه های اجرایی توزیع و در اختیار بانک های عامل استان قرار گرفته است.

شهابی نسب عنوان کرد: تسهیلات تبصره ۱۶ بر اساس طرح های اشتغالزایی که توسط دستگاه های اجرایی و بانک های عامل معرفی می شوند به سرمایه گذاران (متقاضیان) پرداخت می شود.

وی ادامه داد: هم اینک باید متقاضیان به دستگاه های اجرایی مراجعه کنند و طرح های اشتغالزایی خود را ارائه دهند که فرآیند دریافت تسهیلات را به طور قانونی طی کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تسهیلات تبصره ۱۸ نیز گفت: ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سهم استان است.

شهابی نسب ادامه داد: ۹۶۰ میلیارد تومان از این میزان به بخش مسکن اختصاص داده شده است و یک هزار و ۲۴۰ میلیارد تومان آن هم برای بحث اشتغال و سرمایه گذاری است.

وی تاکید کرد: هنوز به طور مشخص سهم دستگاه های اجرایی و بانک های کهگیلویه و بویراحمد تعیین نشده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد از متولیان وزارت اقتصاد و دارایی خواست تا هر چه سریع تر این اعتبارات تعیین تکلیف و به دستگاه های اجرایی ابلاغ شود.

امسال نرخ بیکاری استان در سه ماهه نخست ۹.۸ درصد، در سه ماهه دوم ۸.۷ درصد بوده است.

نرخ مشارکت استان کهگیلویه و بویراحمد در سه ماهه نخست ۳۵.۷ درصد و در سه ماهه دوم ۳۴ درصد بوده است.

ضعف زیرساخت‌های ارتباطی، توزیع نامتوازن جمعیت و افزایش روزانه جمعیت یاسوج، بالا بودن مصارف نسبت به منابع بانکی، عدم سرمایه‌گذاری شرکت‌های مادر تخصصی در استان و غیرفعال بودن واحدهای صنعتی از چالش‌های پیش‌رو برای رشد اقتصادی استان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha