به گزارش خبرنگار ایرنا، «منصور استادی» روز شنبه در نشست تخصصی بازآفرینی شهری خمین، افزود: ۳۳ درصد جمعیت شهری و ۲۳ درصد از سطح شهرهای کشور شامل بافت فرسوده، تاریخی و سکونتگاههای غیررسمی است.
وی اظهار داشت: بر اساس آخرین اطلاعات مرکز آمار ایران، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در این بافتها، بدون اسکلت است و ۹ میلیون نفر در محدوده خطر بافت فرسوده قرار دارند.
نماینده شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: ۳۰ هزار نفر بر اساس آمار رسمی سال ۸۲ در زلزله بم جان خود را از دست دادند و در آن زمان ایران برای نجات بم بسیج شد و پس از ۲۰ سال مردم این خطه برای داشتن ایرانی قویتر بسیج شده است.
وی گفت: ۳۱۴ هزار نفر ساکن ۲ هزار و ۱۸۰ هکتار بافت فرسوده شهری در استان مرکزی هستند.
نماینده شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود: سه هزار و ۴۸۱ ابینه ناپایدار شامل ۵۸ هکتار بافت تاریخی و ۱۶۷ هکتار بافت فرسوده در شهرستان خمین وجود دارد که ۵۱ درصد ابنیهها بدون اسکلت است و این میزان بیشتر از میانگین کشور است.
استادی اظهار داشت: ۲۱ هزار نفر در این محدودههای شهری خمین ساکن هستند و این زنگ خطر جدی است.
وی تصریح کرد: توزیع نامتوازن جمعیت، نبود بهداشت، ازدحام جمعیت، فقر خدمات و استقرار در مناطق ناایمن از پیامدهای سکونت در ابنیه ناپایدار در این محدودهها است.
نماینده شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: بستر ایجاد و گسترش آسیبهای اجتماعی در بافتهای فرسوده فراهم است و در کوتاه مدت تمام شهر را دربر میگیرد.
نظر شما