تولید ماهانه یکصد جفت کفش طبی در مرکز ارتوپدی هلال احمر خوزستان

اهواز- ایرنا- معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به بیان اینکه بیشترین مراجعه به مرکز توابخشی هلال احمر استان برای کفش طبی است گفت: ماهانه یکصد جفت کفش طبی در این مرکز ساخته می‌شود.

محمد صادق آل محمد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در توضیح روند تهیه و ساخت این کفش ها بیان کرد: پس از تجویز پزشک و مراجعه بیمار به مرکز توانبخشی، کارشناسان ارتوپدی فنی بر اساس ناهنجاری پا و انجام معاینه دقیق تر، کفش ها را می‌سازند.

وی ادامه داد: کفش طبی و کفی طبی آن به صورت اختصاصی برای محافظت و راحتی پای بیمار طراحی می‌شود که دقیقا با قالب پای بیمار منطبق است و بر اساس نحوه راه رفتن بیمار طراحی می شود؛ این نوع کار پس از معاینه کامل پا، قوزک و ساق پا توسط ارتوپد فنی ساخته می‌شود تا کفی یا کفشی که ساخته می‌شود با ساختار و پاتولوژی مراجعه کننده کاملا مطابقت داشته باشد.

وی افزود: خدمات ارتوپدی هلال احمر خوزستان به همه مردم ارایه می‌شود اما با توجه به اینکه هزینه های این مرکز نسبت به سایر مراکز غیر از هلال احمر کمتر است بیشتر افراد کم بضاعت برای دریافت این خدمات مراجعه می کنند که بیشتر آنها افرادی هستند که دچار نقص عضو و یا ناهنجاری هستند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در خوزستان تنها یک مرکز ارتوپدی هلال احمر در اهواز وجود دارد و متاسفانه به دلیل کمبود نیرو مرکز بهبهان تعطیل شد.

آل محمد با بیان اینکه این مرکز کارگاه های تولید خدمات خود را نیز دارد افزود: کارگاه های تولید پروتز و یا کفش های طبی در این مرکز فعال است و برای افراد نیازمند ساخته می‌شود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: در بخش پروتز بیشترین مراجعه مربوط به پروتز پا و کمترین مراجعه مربوط به پروتز دست است و با توجه به اینکه پروتز انواع مختلف دارد و باید بر اساس اندام فرد تولید شود،پروتزها در این مرکز تهیه می شود.

وی در تشریح خدمات این مرکز در حوزه ارتوپدی فنی، افزود: خدمات ارتوپدی به ۲ بخش اروتز که به بهبهود عملکرد اندام های آسیب دیده کمک می کند، و پروتز برای جایگزین اندام هایی مانند دست، پا و ستون فقرات تقسیم می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha