پژوهشکده سلامت و علوم پایه دانشگاه علوم پزشکی اهواز آماده بهره‌برداری است

اهواز - ایرنا - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: پژوهشکده سلامت و علوم پایه این دانشگاه آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایرنا دکتر مهرنوش ذاکر کیش روز چهارشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر در سرسرای شهدای این دانشگاه با بیان اینکه در تلاش هستیم نخستین پژوهشگاه حوزه سلامت نیز کلید بخورد افزود: همچنین بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال تجهیزات آزمایشگاهی برای مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه جامع زیر مجموعه این دانشگاه خریداری شده است.

وی گفت: ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه مراکز رشد دارویی و سلامت، راه اندازی کلین روم (اتاق تمیز) و توسعه زیرساخت های پارک علم و فناوری این دانشگاه در پارسال درنظر گرفته شد.

وی ادامه داد: مایه تاسف است در استان پهناور خوزستان و در دانشگاه تیپ یک علوم پزشکی اهواز در زمینه کلین روم و شرکت های دانش بنیان تولید کننده دارو از بسیاری از دانشگاه‌های تیپ یک عقب هستیم اما به زودی این مشکلات با حمایت‌های مسوولان برطرف می شود.

"اتاق تمیز یا کلین روم، یک فضای محافظت شده برای جلوگیری از ورود آلودگی هاست و برای صنایع حساس مانند داروسازی، پزشکی یا مواد غذایی می توان از آن استفاده کرد."

ذاکر کیش ادامه داد: چشم انداز معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز ارتقای کمی و کیفی پژوهش های کاربردی و بنیادی در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه در عرصه سلامت است.

وی در خصوص عملکرد یک سال گذشته این معاونت گفت: امتیاز ارایه خدمات فناوری و محور اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پارسال مطلوب نبوده و امسال با حمایت استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اعتبارات تخصیص یافته اقدامات ارزشمندی در راستای بهبود این وضعیت صورت گرفته است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز ادامه داد: اقدامات موثر در این زمینه شامل تصویب آیین نامه طرح های محصول محور، تکمیل پروژه پارک سلامت، انعقاد تفاهم نامه های مختلف و تصویب آیین نامه های استقرار شرکت های دانش بنیان است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ هفت مورد اختراع در خوزستان ثبت قطعی شد و چهار مورد در حال ثبت است در حالی که پارسال هشت مورد اختراع به ثبت رسید.

ذاکر کیش بیان کرد: آیین نامه های پروژه های ثبت بیماری ساماندهی و هفت قرارداد جدید منعقد شده است و قراردادها و ثبت های غیر فعال قبلی شناسایی و فعال شده اند؛ در زمینه ثبت بیماری رتبه دانشگاه در زمینه دانشگاه‌های تیپ یک رتبه مطلوبی در سال ۱۴۰۰ بوده و جهش ۲ رتبه ای برای سال ۱۴۰۱ پیش بینی می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: رفع نقص مجموعه های بهداشتی و تکمیل پروژه های عمرانی ، نوسازی خانه های بهداشتی و مراکز جامع سلامت فرسوده و استیجاری ، عدالت درمانی، توزیع مناسب متخصص در مناطق مختلف به ویژه محروم در برنامه کاری این دانشگاه قرار دارد و اقدامات خوبی صورت گرفته است.

دکتر محمد حسین سرمست شوشتری افزود: تکمیل تجهیزات بیمارستانی، ساخت بیمارستان در باغملک، مسجدسلیمان، شوشتر و شوش به نتیجه رسید و بازسازی بیمارستان های گلستان و رازی اهواز نیز در دستور کار است.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم در حوزه آموزش و پژوهش، جذب اعتبارات و ارتباط خوب با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای جذب اعتبار است.

در این آیین جمعی از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز تجلیل شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha