به گزارش ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» روز چهارشنبه در نشست بزرگداشت حماسه ۹ دی استان مرکزی در اراک، افزود: هفته بصیرت و حماسه ۹ دی پیشرو است و انتظار میرود، همه دستگاههای فرهنگی، آموزش و پروش، آموزش عالی و ادارات استان مرکزی، این موضوع مهم را مورد توجه قرار دهند و برگزاری آیینها و نشستهای مختلف بصیرتافزایی را در دستور کار قرار دهند.
وی بیان کرد: انتظار از برخی نهادها و دستگاهها از جمله آموزش و پرورش و دانشگاهها که پس از چندسال تعطیلی، بازگشایی شدند و موج فراگیرتری دارند، بیشتر است و نباید برنامهها تنها به صدا و سیما واگذار شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در برخی فرمایشات، تعبیری در خصوص مناسبتها و یادآوریها دارند که باید بر اساس ۲ محور یاد و پیام باشد، و این مهم باید در برنامههای مختلف بویژه ۹ دی مورد توجه قرار گیرد.
مخلصالائمه اظهار کرد: بهانه برگزاری آیینهای یادبود، انتقال پیام است و باید برای انتقال پیام فکر کرد، با شیوه و مدلهای سنتی و تکراری نمیتوان پیامی را به خوبی به جامعه و بویژه به نسل جوان منتقل کرد.
وی عنوان کرد: آیین تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام اراک در هفته بصیرت و روز ششم دیماه برگزار میشود که تمام ظرفیتها برای برگزاری هرچه باشکوهتر این آیین به کار گرفته شده است و انتظار میرود در این آیین نیز برنامههای ویژهای با محوریت یاد و پیام دنبال شود.
استاندار مرکزی، با تشکر از دستاندرکاران برگزاری دستگاههای مسئول در تشییع شهدای گمنام در این استان، گفت: انتظار است در پایان، کلیپی از تشییع شهدا در شهرستانهای مختلف استان تهیه و تولید شود.
مخلص الائمه اظهار داشت: سه روز پس از آیین تشییع شهدا، برگزاری آیین ۹ دی است که در استان مرکزی به صورت تجمعی و در مصلی اراک برگزار میشود و پس از اقامه نماز جمعه، مسیری کوتاه نیز پیاده روی انجام میشود و شهرستانها نیز باید به بهترین شکل ممکن، آیین این روز را برگزار کنند.
وی عنوان کرد: ۱۳ دی ماه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی است که باید برنامههای ویژهای با ۲ محور یاد و پیام، برای این روز هم مورد توجه جدی قرار گیرد.
پاسداشت ۹ دی وظیفه همگانی است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی هم در این نشست گفت: همه وظیفه دارند به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص ۹ دی توجه ویژه داشته باشند.
حجتالاسلام «هادی خلیلی» افزود: مقام معظم رهبری ۹ دی را از مهمترین روزهای تاریخ انقلاب بیان کردند و پاسداشت این روز امری ضروری است.
وی بیان کرد: ۹ دی به عنوان روز بصیرت در سال ۸۸ نامگذاری شد اما در سالهای اخیر هفتهای از دوم تا نهم دیماه با این عنوان نامگذاری شده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی ادامه داد: نخستین نشست ستادی، ۹ دی این استان ۱۲ آذرماه آغاز شد و اجرای برنامههای بصیرتی و تبیینی مختلفی در نظر گرفته شده است.
حجتالاسلام خلیلی عنوان کرد: تلاش شده تا برنامهها معطوف به روز ۹ دی نباشد و در تمام ایام هفته بصیرت برنامههای تبیینی مختلفی برگزار شود.
وی اظهار داشت: سخنران آیین ۹ دی اراک، سید «محمدرضا میرتاج الدینی» نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی است.
تشییع شهدای گمنام گام بلندی در جهت خنثیسازی توطئههای دشمنان است
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در این استان و دیگر نقاط کشور گام بلندی در جهت خنثیسازی توطئههای دشمنان است.
سرهنگ پاسدار«غلامرضا کریمی»افزود: با توجه به اتفاقات ماههای اخیر و طراحی و اجرای اعتراضات خیابانی از سوی دشمنان، صحنه تشییع شهدای گمنام باید به نمادی از اقتدار و عظمت نظام اسلامی تبدیل شود که این مهم نیازمند برنامهریزی و حضور باشکوه آحاد مردم در این آیین معنوی است.
وی ادامه داد: براساس دستورالعمل ستاد کل نیروهای مسلح، هیچ استانی در روز ششم دی ماه که شهدای گمنام به صورت همزمان در نقاط مختلف کشور تشییع میشوند، نباید برنامهای داشته باشد و تمام ظرفیتها باید معطوف به آیین تشییع باشد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی اظهار داشت: پنج شهید گمنام استان مرکزی از اوایل هفته جاری وارد استان شدهاند و هر روز میهمان یکی از شهرستانهای استان هستند اما عصر روز پنجم دی ماه این شهدای والامقام به مصلی بیتالمقدس اراک منتقل میشوند و آیین شبی با شهید نیز راس ساعت ۱۸ همان روز به صورت همزمان با دیگر نقاط کشور برگزار میشود.
سرهنگ پاسدار کریمی بیان کرد: آیین تشییع این شهدای والامقام نیز صبح روز ششم دی ماه همزمان با دیگر نقاط کشور در اراک برگزار میشود.
دوم تا نهم دی ماه به عنوان هفته بصیرت نامگذاری شده است.
نظر شما