به گزارش خبرنگار ایراسین، روحاله قیصریها، سرپرست تعمیرات هیدرولیک، رولها و جوش تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه، ضمن اعلام این خبر گفت: پمپهای شوارتز در قسمت رافینگ ناحیه نورد گرم بهصورت دوتایی بر روی اسپیندلهای اصلی نورد نصب میشود و یک مکانیسم برای پمپاژ گریس و روانکاری اسپیندلها محسوب میشود. با توجه به اهمیت دقت و حساسیت زیاد کارِ پمپ، همواره میزان تزریق گریس و روانکاری باید بهصورت پیوسته و بدون وجود نشتی باشد.
وی در تشریح چرایی تعمیر و بازسازی این پمپها اظهار داشت: به دلیل مستهلک شدن پمپ و ایجاد نشتی در سیستم و همچنین پیچیدگی و خاص بودن سیستم مکانیسم این نوع پمپ، منحصربهفرد بودن قطعات داخلی پمپ و نبود تأمینکننده قطعات و نداشتن دانش فنی موردنیاز، با ایجاد تیم تحقیق و توسعه و تحلیل خرابی در تعمیرگاه مرکزی، با کمک پیمانکار داخلی اقدام به طراحی، ساخت و بهینهسازی قطعات داخلی پمپهای شوارتز گردید و تمامی پمپهای اسقاطی به چرخه تولید بازگشت.
مسعود آزاد، کارشناس تعمیرات هیدرولیک تعمیرگاه مرکزی در این باره گفت: برآورد قیمت خرید هریک از پمپهای شوارتز حدود ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و هزینه تعمیر هریک از آنها حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با انجام این پروژه، در ازای هر پمپ حدود ۱۰ میلیارد ریال صرفهجویی اقتصادی برای شرکت حاصل شده و از خروج ارز از کشور جلوگیری به عمل آمده است.
در همین زمینه علیرضا ذوالفقاری تکنسین آمادهساز تعمیرگاه مرکزی نیز گفت: با توجه به محدودیت تأمین این نوع پمپها و نقش بسیار مهم آنها در عملیات نورد، با همکاری سایر واحدها مصمم شدیم تعمیرات آنها را عملیاتی کنیم؛ ازاینرو تمامی امور مربوط به آمادهسازی نظیر هماهنگی بین پیمانکار، ناحیه نورد گرم و تعمیرگاه مرکزی صورت گرفت و با سایر زحمات فنی که همکاران متحمل شدند، این پروژه در سریعترین زمان ممکن انجام شد.
سرپرست تعمیرات هیدرولیک تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه در پایان از زحمات کلیه کارکنان شاغل در قسمت تعمیرات هیدرولیک تعمیرگاه مرکزی و نورد گرم و شرکت پیمانکار تقدیر و تشکر نمود.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما