حمیدرضا کرم وند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بهره مندی روستاهای محروم از آب پایدار و سالم یکی از مهمترین دغدغههای دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت تاکنون بوده است.
وی با اشاره به تشکیل شورای جهاد آبرسانی توسط وزارت نیرو افزود: طبق برنامه ارائه شده وزیر نیرو به مجلس شورای اسلامی، میزان پوشش آبرسانی روستایی و جمعیت بهرهمند در انتهای دولت سیزدهم باید به رقم ۹۰ درصد برسد که لرستان نیز حدود سه هزار روستا دارد و جزو هشت استان کشور از نظر تعداد جمعیت روستایی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: ابتدای دولت سیزدهم تفاهم نامه ای در سطح وزارت نیرو با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) منعقد گردید که مطابق آن باید ظرف مدت ۳۰ ماه ۱۰ هزار روستای محروم کشور از آب سالم و لوله کشی برخوردار شوند که سهم روستاهای لرستان در مرحله اول این طرح ۱۲۵ روستا بود.
کرم وند با اشاره به پیگیری های مستمر با مسوولان استانی و وزارتی جهت افزایش سهمیه لرستان ادامه داد: با مساعدت مسوولان، تعداد روستاهای استان برای جهاد آبرسانی به ۳۰۰ مورد افزایش یافت و این طرح در قالب ۲۳ مجتمع آبرسانی در حال انجام است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر تعهد آبفای لرستان، آبرسانی به ۱۲۵ روستا است و در این طرح ۷۰ هزار و ۸۷۵ نفر جمعیت ۱۲۵روستا از آب سالم و بهداشتی بهره مند خواهند شد که این مهم در تمامی شهرستان های استان بجز ازنا در حال اجرا بوده و در مجموع دارای پیشرفت فیزیکی ۲۶.۱۴ درصدی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان اضافه کرد: در این طرح ساخت ۶۲ باب مخزن با ظرفیت ۱۷ هزار و ۱۷۰ مترمکعب در دستور کار است که در حال حاضر ساخت سه باب به اتمام رسیده و ۲۰ باب نیز در دست اجرا است.
کرم وند با اشاره به پیش بینی حفر ۱۰ حلقه چاه خاطرنشان کرد: تاکنون ۶ حلقه چاه حفر شده و یک باب تصفیه خانه آب با یک مدول در شهر الیگودرز در دست اجرا است، همچنین بهسازی ۲ دهنه چشمه، احداث ۲۳ ایستگاه پمپاژ آب و اجرای ۳۴۵ کیلومتر خط انتقال در دستور کار می باشد که ۱۴۷ کیلومتر آن اجرا شده است.
وی گفت: اعتبار پیش بینی شده برای این طرح در مجموع ۴۲۵ میلیارد تومان است که با تلاش های صورت گرفته و تعامل خوب مجموعه مدیریت ارشد استان، شرکت آب و فاضلاب و بسیج سازندگی حدود ۳۰ تا ۵۰ روستای تحت پوشش طرح تا دهه مبارک فجر به بهره برداری خواهند رسید.
نظر شما